Co by kdyby... #5


Co by kdyby je projekt od Suši, který má vždy nějaké téma na přemýšlení. Kromě samotného textu může obsahovat třeba i fotky, ale to už záleží na každém blogerovi.




Co bys dělal/a, kdybys narazil/a v temné uličce na upíra?

Hanča

To je otázka. Upírovi neutečete ani mu neublížíte. Česnek taky s sebou obvykle nenosím, i když na většinu známých upírů stejně česnek nezabírá, takže bych se ani nemusela namáhat a do té kabelky si ho dávat. Kůly taky obvykle nenosím a stejně pochybuju, že bych měl vůbec nějakou šanci se ho jen dotknout špičkou. Nejsem žádný Van Helsing. Z toho vyplývá jediná věc. Kdybych potkala v temné uličce upíra, nejspíš by se ze mě stal buď upír nebo večeře.


Martin
Jak už psala Hanča výše, pokud bych narazil na upíra, asi bych prostě skončil jako večeře. Pokud by teda předtím nevysál autobus německých turistů vracejících se z Pivních slavností. To by pak asi byla jízda. Tak jsem si řekl jak by to vypadalo kdybych byl někdo jiný.
Pokud bych byl roztoužená fanynka upírů, asi bych s hlasitým jiííííáááá běžel vstříc zděšenému zubatci a snažil se ho zhypnotizovat kousni-mě-kousni-mě.
Kdybych byl Van Helsin, probodl bych ho kůlem, zatloukl do rakve a pak si do deníku stěžoval, že upíři už nejsou takoví jako za dob Drákuly.

A jaká by byla vaše reakce?


Komentáře

  1. Vy dva se skvěle doplňujete. :) Martin: Myslím, že jediná 'roztoužená fanynka' by měla z obyčejných lidí šanci na přežití. :D Upír by si musel po úprku do své jeskyně zapisovat téměř totéž, co Van Helsing. ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio