Třicetidenní knihobraní #10



Třicetidenní knihobraní je projekt, který vymyslela VeEee a k úvodnímu příspěvku se přihlásilo již 60 blogů. Projekt probíhá až do konce měsíce června a je připraveno patnáct témat. Na každé téma jsou tedy dva dny. To by bylo asi všechno a můžeme se pustit do dnešního úkolu.

Kniha, která už vážně nevoní novotou
najde se nějaký stařeček, kterého uchováváte ve své knihovně a má za sebou už ty nejlepší roky?


Hanča
Mediátor - Krajina plná stínů
Tuhle knížku sice nemám moc dlouho, ale je určitě jedna z nejstarších, co se týče roku vydání. Série Mediátor je beznadějně vyprodaná, proto jsem šťastná, že se mi povedlo sehnat alespoň první díl. A jak můžete vidět na fotce, je v perfektním stavu.



Martin
Conan I. - Barbar
Tuhle knížku jsem si koupil na aukru, protože jsem si chtěl sehnat klasického Conana od Howarda. Jak vidíte na fotce, byla vydaná v roce 1997 i s druhým svazkem, který má podtitul Dobyvatel. Mělo by se jednat o kompletního Conana. Ale v roce 2007 vyšla třídílná série Conan v překladu Jana Kantůrka, takže je asi...ehm..kompletnější? Každopádně až uvidíte obálky s jednobarevným pozadím a obličejem neandrtálce vznášejícím se jen tak - je to ono! Našel bych i jinou starší knížku, ale tu si šetřím do jiného tématu.


A jaká je vaše stařičká knížka?


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kostičas - Samantha Shannonová

Fan překlady knih

Měsíční chvástačka 1/2

Letní host - Alison Andersonová

Poutník, čarodějnice a červ - Christopher Paolini

Asfalt - Štěpán Kopřiva