Hot Boys - M. T. Mayar


Autor: M. T. Majar
Počet stran: 262
Nakladatelství: FANTOM Print

Anotace:
Striptéři nikdy nebyli víc k sežrání. Přísahám.

Chrise a jeho žhavé kolegy si zamilujete a na konci se s nimi nebudete chtít rozloučit. Jsou sexy, jsou zábavní. K tomu připočtěte pořádnou dávku smyslné erotiky, trochu napětí a nějaké to tajemství z minulosti - a nejlepší knížka léta je na světě.

M. T. Majar dala romanci nový rozměr
zdroj (obálka i anotace): www.palmknihy.cz

Christopher dělá striptéra. Ano slyšíte správě, striptéra. Podle všeho je podobný nějakému modelovi. Má spoustu fanynek, ale jednu ženu, Taru, nechává chladnou. A to ho deptá. A nejhorší je, že se mu ta netykavka líbí. Jak jí ale získat, když je vůči němu hřejivá asi jako severní pól? Nejvíce jí vadí to, že si Chris myslí, jak je neodolatelný. Když se Chrisovi podaří Taru přesvědčit, že je to taky jenom člověk, tak na povrch vyplouvají skryté hrůzy z její minulosti. Násilnický bývalý ji hrozí strašlivou smrtí. Chris se rozhodne pro její ochranu a vezmi s sebou do rodného městečka. Co se ale bude dít dál? To si přečtěte v této skvělá knížce.

M. T. Mayar začínala na webu Bez hranic, kde publikovala pod přezdívkou Tor. Hot Boys jsou její prvotina, nejprve vydaná jako e-book, ale na podzim má vyjít i v papírové podobě. 

Hlavním hrdinou je zde Christopher, který si v klubu nechává říkat Derek. Myslí si o sobě, že je neodolatelný, ale když potká Taru, tak zjišťuje, že všichni na něj neletí a že tak úžasný asi nebude. Tara je fotografka. Je to úplně obyčejná žena, která má ale za sebou hrůzné zážitky. Proto se nejdříve bojí Chrisovi věřit.

Knížka se mi moc líbila. Musím říct, že příběh byl sice docela předvídatelný, ale byla to taková příjemná oddechovka u které nemusíte moc uvažovat a jen si užívat příběh. Erotické prvky byly příjemným zpestřením příběhu a o ostřejší slova nebyla nouze. Ale jak říkám, mě to nevadí. Začínám mít takovéhle knížky docela ráda. Ani nevím proč, prostě mě to nějak zaujalo. Neříkám tím, že normální knížky už nečtu, ale takovéhle scény jsou příjemným zpestřením příběhu a chvilkou na oddech. Konec příběhu mě překvapil, protože to bylo blíž thrilleru než jinému žánru. Rozhodně jsem na začátku nečekala, že se příběh takhle vyvine, ale určitě mi to nevadilo. Dodalo to příběhu zajímavost. Sice bylo hned jasné, jak to dopadne, ale bylo to tak pěkně napsané, že mi to opravdu nevadilo. Občas si vyplatí předvídat děj a pak se jen vézt na vlně písmenek. 

Pár slov k obálce. Je dělaná příběhu na tělo. Co jiného byste chtěli dát na obálku knížky o striptérech, než polonahého chlapa. Ruce ochmatávající našeho striptéra přidávají té obálce sexy stránku, která nesmí u takovéhohle příběhu chybět.

Hodnocení:
Knížka se mi moc líbila. Bylo to hodně vtipné, chvílemi jsme dostávala záchvaty smíchu. No vlastně skoro pořád. A ten napínavý závěr byl skvěle vymyšlený a i když se to nemusí zdát, do příběhu se dobře hodil. Zkrátka a dobře, autorčin styl je skvělý a už se nemůžu dočkat připravovaných Vlků. Knížce dávám čtyři hvězdičky.


zdroj: veeeebookshelf.blogspot.cz

Komentáře

  1. Supeer, právě jsem si říkala jestli si tu knížku mám přečíst nebo ne, ale určo si ji přečtu ve všem tom kvantu scifi, fantasy a YA je paráda si přečíst něco co odlehčí, zasměješ se a tak. Jůůů tak na knihu se těším.

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto knížku jsem si koupila asi před týdnem a jsem z ní naprosto unešená. :) Dřív jsem nebyla moc nadšená z knih od českých spisovatelek nebo spisovatelů, ale tahle se opravdu povedla. Pěkná recenze. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc. Knížka je naprosto skvělá, to je pravda. Také jsem dost zvědavá na Znamení vlka, které snad už brzo přibude :-)

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio