On my wishlist #44



Je tu další díl meme z dílny Book Chick City. Každou sobotu sem dáme každý jednu knížku, kterou bychom chtěli zařadit do své knihovničky. Protentokrát jsme vybrali tyhle:


Hanča
Nenávist až za hrob
Třetí díl mé milované série Noční lovci má vyjít letos v březnu a já už se ho nemůžu dočkat. Jsem moc moc moc zvědavá, co bude tentokrát vyvádět můj milovaný Bones. Samozřejmě že na Cat se také těším, o tom žádná. Co budou tentokrát provádět je stále zahaleno rouškou tajemství, jen doufám, že to budou provádět spolu. Asi už bych nesnesla to, co se stalo na konci prvního dílu. A obálka je tentokrát prostě super. Ta rudá barva je zatím nejlepší ze všech.

zdroj: fantomprint.cz


Martin
Game
Tahle kniha mě zaujala na první pohled svojí anotací. Příznivci Erebosu zbystřete! Hlavní hrdina Henrik Petterson najde jednoho dne mobilní telefon, na který přijde SMS a zve jej do hry. Musí plnit úkoly a za ně dostává finanční odměny. Ačkoli první úkol vypadá neškodně, další už tak nevinné nejsou. A půjde o život! Na rozdíl od Erebosu autor nebyl nucen dodržovat mantinely YA žánru a tak čekám thriller se vším všudy. Jedná se o první díl trilogie a ocenění Nejlepší švédský kriminální debut roku 2011 určitě nebude jen tak pro nic za nic.
zdroj: bux.cz

A co si přejete vy?

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kostičas - Samantha Shannonová

Fan překlady knih

Měsíční chvástačka 1/2

Letní host - Alison Andersonová

Poutník, čarodějnice a červ - Christopher Paolini

Asfalt - Štěpán Kopřiva