Posuď knihu podle obalu #3

Tohle meme vymyslela Siky z Knižního doupěte. Každou středu budeme publikovat článek, který bude obsahovat knížku, kterou právě čteme.

Název knihy: Krvavá romance - Věčná touha

Autor: Alice Moon

Anotace: Sára nyní zná Dustinovo temné tajemství. Je nesmrtelný a touha po lidské krvi ho postupně mění v monstrum. Zachránit ho může pouze pravá láska. Po smrti spolužačky Anny však Dustin zmizí a Sára, přesvědčená o tom, že jen ona ho může zachránit, se vydává do lesa za ním. Zde se ale skrývá krásná Emilia, kterou Dustin zradil a ona přísahala pomstu. Jaké nebezpečí Sáře hrozí? Převáží v Dustinovi jeho stále ubývající dobrá stránka, aby Sáru zachránil?

Můj názor:
Upřímně řečeno, obálka je divná. A když říkám divná, tak myslím hodně. Jediné, co se mi na ní líbí jsou ty růže. Jinak nic moc. Dívka se tváří, jako když je připravená zabíjet pohledem a ta zelená jí navíc přidává na té naštvanosti, takže to opravdu moc nevychytali. Ona už obálka prvního dílu, kde dívka vypadala, že se utrápí, pokud se brzy neuzdraví, nebyla nic moc. Autoři obálek se podle mého názoru měli více inspirovat tou originální. Jediné, co zůstalo stejné, je barva. Mě se originální obálky líbí více, protože dívky na nich vypadají normálně. Podívejte a srovnejte. No nejsou originály lepší? Kdežto ty naše vypadají podivně. Tak první je na pokraji zoufalství a ta druhá chce metat blesky pohledem. A barvy jejich výrazu opravdu vůbec nepomáhají. Jediné, co se mi na těch našich líbí víc, je typ písma u názvu knihy. Je lépe čitelný hodí se k obálce. Zakončila bych tedy tím, že české obálky se mi nelíbí. Ty originální jsou lepší.


Komentáře

  1. Naprostou souhlasím. Mě se na obálkách líbí akorát ty růže. Ty se jim povedli. Jinak nic moc. :))
    Zvu vás na Vánoční soutěž :)
    http://calm-of-books.blogspot.cz/2012/11/vanocni-soutez.html

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Bohové Olympu: Proroctví - Rick Riordan