Kindletime #3


Kindletime je meme (u nás nepravidelně v pátek), které na svém blogu začala Teresinha. Úkolem je napsat do příspěvku co nového máme ve své čtečce ať už je to Kindle nebo nějaká jiná.
Je tady nový měsíc a i tentokrát jsme měli nějaké knižní přírůstky do naší milé čtečky. Tentokrát to byly tři knížky.

První knížkou je Vytie vlka, druhý díl minule zmíněného Volanie krvi. Knížku jsme dostali jako recenzní výtisk od autorky Martiny Mikové.




Druhý díl série Volanie krvi. Tento díl se zaměřuje především na Cedrika (druhého ze tří sourozenců). Samozřejmě jsou tu i Aidan a Claire - hrdinové minulého dílu a dívka, která si evidentně myslí, že je blázen. Nechci toho moc prozrazovat, abyste nebyli případně překvapení. 
Knížku jsem už dočetla a brzy se můžete těšit na recenzi.






Další dvě knížky máme díky náhodě. Narazila jsem totiž na akci na palmknihách, kde stačilo se jen přihlásit a knížky dostal čtenář hned do knihovny. Byly  to knihy JFK 1 - Pašerák a Mládí v hajzlu 1.



Knížku Martin už přečetl a určitě si budeme pořizovat i další díly, ale jenom do čtečky, protože už je nějakých 28 dílů. Není to, jak by se na první pohled mohlo zdát, o americkém prezidentovi. Tohle je úplně jiný JFK. John František Kovář, bývalý kapitán. Je vyhozen z práce, přítelkyně  se s ním rozešla. Dostane nabídku pracovat v jisté agentuře, ale dřív než se stačí dozvědět víc, musí prchat spolu s novými známými před nepřáteli a dostanou se tak do jiné alternativní reality. Název Pašerák už napovídá o čem se bude tento díl vyprávět. Je to rychlé a zábavné čtení.








Hlavní postavou je Nick Twisp, mladý chlapec, kterému se líbí Sheeni. Kniha je psána jako deník a vypráví o problémech, do kterých se Nick namočí když se snaží udělat dojem na dívku svého srdce. Ale vzhledem k tomu, že jsme to nečetli, tak Vám neřekneme víc.










Doufáme, že jste se pokochali a budeme se těšit na Vaše komentáře, případně na vlastní články.



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kostičas - Samantha Shannonová

Měsíční chvástačka 1/2

Letní host - Alison Andersonová

Poutník, čarodějnice a červ - Christopher Paolini

Asfalt - Štěpán Kopřiva