Autorské šílenství - Terry Pratchett


Nový projekt blogu Wolf Draven's Dream Bookshelves, který je inspirovaný Nakladatelským maratonem. Postupně Vám představíme autory od kterých máme dvě a více knížek (což v dnešní době sérií nebude problém).
Opět si představíme dalšího autora, který má místo v naší knihovničce. Pro dnešek je to Terry Pratchett, který vytvořil Zeměplochu. Kromě knížek vzniklo několik filmů, audioknihy a také divadelní hry. Už jsem o tom myslím mluvil v jednom videu, ale s Hančou kupujeme vázané dvojknihy. Samozřejmě máme na každé přebal, ale vyfotil jsem je bez aby byla vidět parádní úprava, která vypadá luxusně. Zatím máme pět knih, v paperbacích by jich ale bylo 10. Chceme si určitě pořídit další pokračování. 

A teď už zmíněné fotografie:




Komentáře

  1. Vypadají opravdu luxusně i bez těch přebalů!
    Já už se chci do Zeměplochy pustit strašně dlouho, takže tyto dvojknihy jsou to pravé ořechové - bohužel buď první svazek není v knihkupectví nebo dávím přednost jiné knize, takže zatím ani jednu nevlastním. Snad ale do Vánoc aspoň tu první dvojknihu ukořistím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jee, to vypadá fakt dobře :) Já mám sice radši paperbacky, ale možná si pořídím jednu z těchto dvojknih pro obohacení mé malé sbírky ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Woooow! Kde se to dá pořídit? :D Chci si Terryho nadělit od babiček k Vánocům a mm vybraných pár paperbacků, ale kdyby byla možnost, tak bych je nejspíš vyměnila za pevnou vazbu... a tahle vypadá vážně skvěle ^^ Musí se z toho číst jedna báseň :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlepší bude koupit přímo u nakladatele na eshopu Talpress. Ale určitě je seženeš v knihkupectví. Když už je mají u nás tak budou všude. :D

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio