Měsíční chvástačka - srpen 2014



Další měsíc je za námi a my jsme tu opět s chvástačkou. Chceme se Vám pochlubit, co jsme si koupili nového do naší knihovničky.
Hanča
Už když jsem si přečetla anotaci, tak jsem věděla, že si knížku musím pořídit. Doufám, že splní má očekávání. Ale řeknu vám, že bylo opravdu těžké si vybrat z celého regálu skvělých knížek :-).


Martin
A stejně jako v minulé chvástačce, i tentokrát začnu výhrou. Zdá se jako bych teď vyhrával dost často, že? Ve skutečnosti ty dvě soutěže dělí několik měsíců. Každopádně i za tuhle výhru jsem moc rád. Cathy, Niviat a Dragita uspořádaly Červnové Kočičí noci, které zakončila soutěž o knihy. V Levných knihách jsem sehnal jen první díl a tohle byla skvělá příležitost si doplnit trilogii. V kvízu jsem měl sice nějaké mezery, ale zadařilo se.


Při cestě do města jsme spolu s Hančou zašli do knihkupectví. Trochu jsem doufal, že tam budou mít Holomráz od Kopřivy, ale budu si ho muset objednat z nějakého eshopu. Nejdřív jsem si vybral Lcf. Company: Odpadlík. Obálka se sice krutě nepovedla, ale na webu XB-1 jsem četl ukázku a myslím, že je na co se těšit. Druhá knížka je Fatal virtual od Petra Heteši.


A nakonec komiks. Usagi Yojimbo: Daisho byl jako příloha u časopisu Pevnost. Bylo to moje první setkání s ušatým samurajem a musím říct, že se mi líbilo. Punisher je druhá a závěrečná část s podtitulem Vítej zpátky, Franku. Poslední komiks je Ultimates: Národní bezpečnost.




Komentáře

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio