Kindletime #6


Kindletime je meme (u nás nepravidelně v pátek), které na svém blogu začala Teresinha. Úkolem je napsat do příspěvku co nového máme ve své čtečce ať už je to Kindle nebo nějaká jiná.

Za poslední dobu se mi tu sešlo opět několik elektronických knih, s kterými bych se rád pochlubil.


Levhart
Jo Nesbø

Levhart je recenzní elektronická kniha od nakladatelství Kniha Zlín. Jedná se o 8. díl o Harrym Holeovi. Ebook už mám přečtený a recenzi si můžete přečíst ZDE. Zatím jsem četl pouze tento a druhý díl, ale postupně se chystám i na další. Z knihovny jsem si třeba půjčil Lovce hlav (oproti Levhartovi je opravdu tenká). Také jsem četl jednu kratší práci ve Světových krimipovídkách (i na ty je na blogu recenze).


Na kopci
Jiří Březina

Když vám do emailové schránky přijde email s nabídkou recenzních výtisků, je to fajn pocit. Ještě lepší je, když vás osloví samotný autor. Tímhle způsobem se mi do čtečky dostala i česká detektivka Na kopci od Jiřího Březiny. Knihu zatím přečtenou nemám, ale co nevidět se do ní pustím. Zatím se můžete podívat na stránky autora




Studená krev
Hanina Veselá

Autorka napsala například Mrakulin grimoár, který vyšel v Edici Pevnost, později i jako ebook. Novější kniha se jmenuje Magnólie a démon. Studená krev je zdarma ke stažení na stránkách Palmknih. Jde o ochutnávku z připravované asterionské knihy Marellion. Ta bude obsahovat čtyři příběhy, včetně stostránkové Studené krve.



Co říkáte na dnešní ebookovou nadílku?


Komentáře

  1. Jednu dobu se mi Kindl hroně líbil a hrozně moc jsme ho chtěla. Teď mě to nějak opadlo a raději si plním poličku svazky knih. Ale tvůj výběr se mi líbí, i když si nám o tom moc neřekl :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Levharta si tu můžeš přečíst recenzi tak jsem se už nechtěl moc opakovat. Další dvě jsem zatím nečetl a mohl bych pouze převyprávět anotaci. :)

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kostičas - Samantha Shannonová

Fan překlady knih

Letní host - Alison Andersonová

Měsíční chvástačka 1/2

Saturnin - Zdeněk Jirotka