Kouzelná kubulínská knihovnička


Projekt CooBoo-A-THON vymyslela Abyss z Knižního nekonečna a já jsem se nakonec rozhodla, že se do něj zapojím. Původně jsem nechtěla, protože knížek od CooBoo moc nemáme a i z toho mála, co mám doma, jsem jich moc nepřečetla. Nakonec jsem ale podlehla a svou malou sbírku Vám ukážu.

Rozhodla jsem se, že jako první příspěvek pro tento projekt Vám ukážu knížky od CooBoo, které mám doma. Předem ale varuji, nečekejte žádné zázraky opravdu jich moc nemám.


Takže to vezmeme od začátku. První dva díly Demonaty jsou původně Martinovy knížky, ale zařadila jsem je, protože máme knihovnu společnou. Sice neplánuji, že bych si knížky přečetla, ale kdo ví. Dále tu máme první dva díly ze série Drahokamy - Červenou a Modrou. Červenou jsem už četla, ale recenzi jsem neplánovala a na Modrou se teprve chystám. Polibek pro Annu jsem si naprosto zamilovala. Je to jedna z mých nejoblíbenějších knížek. Stydím se, ale Loď mezi hvězdami jsem zatím nečetla. Stejně jako Delirium. Mrzí mě to, ale nějak mi na ně ještě nevyšel čas. Espressologii jsem četla a líbila se mi. Taková pěkná oddechovka. Andělé jsou také Martinovy knížky, ale ty si plánuji přečíst, pokud mi na ně tedy vyjde čas. Tweety se mi líbily. Taky taková pěkná oddechovka. Sice mi chvilku trvalo, než mi tweety začaly dávat smysl, ale jinak fajn knížka. Recenzi jsem napsat chtěla, ale přišlo mi vůči knížce nefér ji psát klasickou formou a pořád ještě jsem nevymyslela nějaký originální způsob, jak ji ztvárnit. Divergence se mi líbila opravdu moc, ale na Rezistenci jsem se ještě nedostala, o Nickovi a Norah nemluvě. Ale u poslední jmenované mě alespoň částečně omlouvá, že je v mé kubulínské knihovničce nejnovější.

Samozřejmě bych chtěla svou knihovničku rozšířit o další CooBoo knížky. Ráda bych si pořídila Legendu, Lolu a Zelenou. Pokud se mi zalíbí Loď a Delirium, tak si pořídím i další díly z těchto sérií. Pořád ještě přemýšlí o Drakii a Ptačím zpěvu. Uvidíme, které z nich se ke mě nakonec dostanou. Budu ráda, když mi napíšete svá doporučení, které knížky bych si určitě pořídit měla.

Příště se můžete těšit na Top CooBoo knížek, které mám doma. Nevím, jestli se dostanu i nějakou recenzi. Znáte to, den má "pouhých" 24 hodin. 

Komentáře

  1. Máš skvělou sbírku, sice (krom Divergence a Rezistence) nic co by mě zaujalo, ale super.

    OdpovědětVymazat
  2. Děláš si legraci?! Vždyť jich máš víc než dost :)) A do Ptačího zpěvu jdi, myslím, že to má vážně cenu ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za doporučení. Už jsem nad ní uvažovala a četla jsem recenze. Nejspíš si ji tedy pořídím :-)

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Ta, která tančí s draky - Lucinda Hare

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø