Posuď knihu podle obalu #5


Tohle meme vymyslela Siky z Knižního doupěte. Každou středu budeme publikovat článek, který bude obsahovat knížku, kterou právě čteme.

Název knihy: Rozdělená srdce

Autor: Bettina Belitz

Anotace: Po přestěhování je sedmnáctiletá Elisabeth naštvaná snad na celý svět - přišla o všechny kamarády, na venkově není moc příležitostí k zábavě a navíc rodičům to tam naprosto vyhovuje. Všechno změní setkání s Colinem. Proč ji tento kluk od začátku neuvěřitelně přitahuje, to nedokáže vysvětlit. Chová se divně, odtažitě a dává Elisabeth jednu hádanku za druhou. Jaké je jeho tajemství? Co skrývá? Svým pátráním odhalí Elisabeth pravdu - její rodině, Colinovi i jí hrozí velké nebezpečí.




Můj názor: Obálka mě zaujala na první pohled, jen nedokážu říct čím. Když knížku přečtete, bude Vám jasné, že na ní není jen chaotická směs náhodně vybraných věcí. Spíš je to chaotická směs věcí zmiňovaných v příběhu. Všemu samozřejmě vévodí motiv srdce, přes které je zajímavým písmem vyveden název knihy. Knížka je pod obalem celá bílá a název knihy je stejným písmem a vypadá to moc pěkně. Celkově bych řekla, že je obálka povedená a taková zajímavá. Knížky si určitě všimne každý. Buď ho ohromí nebo znechutí, ale každopádně zaujme. 


Komentáře

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio