Na co se těšíme v březnu 2016


Během března se prostorem a časem prožene modrá policejní budka. Dvakrát. Kromě toho se podíváme do alternativní reality, zmlátíme pár zombíků a nějakého toho mimozemšťana. Podívejte se na jaké knížky se těším v březnu.


Doctor Who: Roj hrůzy
Vychází 16.3. u nakladatelství Jota

Ještě jsem nestačil pořídit si a hlavně přečíst Siluetu a už vychází další příběh. V seriálu jsem ještě žádnou epizodu s dvanáctým Doctorem neviděl, takže jsem opravdu zvědavý, jaký bude. Když už jsme u toho, tak právě dokoukávám pátou sezónu seriálu. V téhle knížce nás čeká roj nějakého zmutovaného hmyzu. To bude určitě pěkně děsivé. Ještě mám v paměti seriálový díl s obrovskou vosou. 







Goon 5: Zvrhlé choutky
Vychází 29.3. u nakladatelství Comics Centrum

Po pořádně napínavém čekání, jestli bude dost objednávek, mám obrovskou radost, že tahle knížka vyjde. A rozhodně patří do tohoto seznamu. Těším se na parádní kresbu, třeskuté hlášky a manuální řešení konfliktů. Opět se tu určitě objeví zombíci, ale i nějaká ta další potvora. Tady není moc co řešit - Goon prostě je nebo není vaše krevní skupina. Jestli je, tak už máte taky určitě objednáno.








Doctor Who: Shada
Vychází 31.3. u nakladatelství Argo

Vidíte správně, čeká nás dvojitá dávka Doctora Who. O téhle knížce jsem se dozvěděl už loni, ale nakonec bylo její vydání odloženo. Tak snad to tentokrát klapne. Shada je příběh z původního (Classic) Doctora Who. V povídkové sbírce od Joty už jste mohli poznat jedenáct Doctorů, ale tohle bude jeden ucelený příběh. Rozhodně jsem zvědavý. Obálka sice není nic moc, ale člověk nemůže mít taky všechno.


Nad českými zeměmi slunce nezapadá
Vychází v březnu u nakladatelství Brokilon

Nevím kdy se dostanu k autorově sérii Sektor Hirano, ale tenhle samostatný román má přednost. Historie se odvíjela trochu jinak, než jak jí známe z učebnic dějepisu. Díky katastrofě už neexistují části zemského povrchu, hladiny oceánů se zvedly. Zanikly státy a jiné vznikly. Česko-slovenské království je námořní velmoc s koloniemi po celém světě. Přidejte k tomu luxusní obálku a máte očekávaný titul měsíce března.







All You need is kill - Stačí jen zabíjet
Vychází v březnu u nakladatelství Crew

Už jsem si delší dobu nekoupil mangu. Musím dokompletovat Crying Freemana, pořád si nejsem jistý, jestli se pouštět do Gunsmith Cats a teď je tu další novinka. Naštěstí se jedná jen o jeden svazek (dva díly v jednom). Hlavně jde o pořádné sci-fi zahrnující boj proti mimozemšťanům. Hlavní hrdina uvízne v časové smyčce a aby se z ní dostal, musí zvítězit nad nepřáteli. Byl natočený i film s Tomem Cruisem, ale ten jsem zatím neviděl. Možná se na něj podívám až po přečtení.






A na co se těšíte vy?



Komentáře

  1. Doctor WHO je moje srdcovka, takže na obě připravované knihy se fakt moc těším :) Snad nezklamou!

    OdpovědětVymazat
  2. Nad českými zeměmi slunce nezapadá mě taky hodně zaujalo, to si chci určitě pořídit. Ale asi ne hned po vydání. A Goon je jasný. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já se těším na duben. Tam bude konečně něco pro mě :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio