Měsíční chvástačka - prosinec 2014


A poslední Měsíční chvástačka za rok 2014 je před námi. Byl to pěkný rok a vyšlo plno skvělých knížek. Tentokrát je u nás počet knížek téměř stejný. Každopádně máme ze všech velkou radost.

Hanča
V prosinci jsem si koupila čtyři knížky. První byl další díl z manželské série od Jennifer Probst. Knížku jsem si užila stejně, jako ty předchozí. Další knížkou je třetí díl ze série Friday Harbor od úspěšné autorky Lisy Kleypas. Možná jsem Vás teď trošku zmátla tím třetím dílem, i když je to druhá knížka. To je ale tím, že v první knížce s názvem Duhová ulice byly první dva díly této série. I jezero snů už jsem přečetla a rozhodně jsem s nákupem chybu neudělala. Romantiku já prostě můžu. Vyšla další knížka z mé oblíbené série o Kate Daniels. Magii na vzestupu mám právě rozečtenou a opět si užívám humor, se kterým je napsána celá série. A poslední knížkou kterou jsem si pořídila je první díl ze spin-off série o Kate. V Magii střelného prachu bude hlavní hrdinkou Katina nejlepší kamarádka Andrea. Do téhle knížky se pustím jen co se dozvím, jak dopadne dobrodružství Kate a Currana u Černého moře.



Martin
Příliš dlouhá swingers párty je povídková knížka od Františka Kotlety. Jak už název a obálka napovídá, jde o příběhy nabité erotikou. Jednu z povídek už jste si mohli přečíst i když Kotletu třeba vyloženě nevyhledáváte. Byla totiž v knize Temné časy. Kasta metabaronů je zatím nejtlustší komiks v mojí sbírce. Koupil jsem si normální variantu v pevné vazbě. Nákup byl trochu dramatičtější. První eshop, kde jsem objednávku uskutečnil tvrdil, že má knihu skladem, ale nakonec mi napsali, že je vyprodaná. Druhý obchod už naštěstí nezklamal. Knihu Jack, Pán stínů jsem dostal jako přílohu u časopisu Pevnost. Zatím jsem to sice nečetl, ale mohlo by to být zajímavé.




Astonishing Thor je minisérie, která vypráví spíš o dvou planetách než o bohu s kladivem. Tady mě uchvátila především kresba a příběh je spíš takový průměr. Fantastic Four: Konec jsem zatím nečetl.




A na konec jsme zařadili dárek od nakladatelství Host ze kterého jsme měli obrovskou radost. Přáli jsme si knížky Píseň krve a Stůj při mě. Myslím, že bez nápovědy poznáte, kterou knížka je pro koho. A navíc nás potěšil ten milý vzkaz se zamilovanými sněhuláky. 





Komentáře

  1. Moc pěkné úlovky. Probstvou bych si měla už také přečíst. :-)
    Andreu si můžeš přečíst klidně před Černým mořem, nic tam prozrazeno není, myslím, že to je i naopak. :-)

    Swingers tu mám také a už na něj slintám pěknou dobu. :-D

    Dárky od hostu jsou skvělé. Nedávno jsem dočetla Stůj při mně a kniha mě velmi okouzlila. Doufám, že se ti bude také líbit. :-)

    Přeji vám super čtení. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článek byl přednastavený a v té době jsem měla Kate rozečtenou. Teď čtu Andreu a také se dost bavím :-)

      Vymazat
  2. Super kousky do sbírky!
    Hančo, všechny knížky, co sis pořídila, mám taky a všechny se mi moc líbily :-)
    Dárek od Hostu je parádní! Obě knížky bych si chtěla přečíst. A ten vzkaz je opravdu milý :-)
    Tak pěkné počteníčko přeji ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé přírůstky :) Jezero snů vypadá krásně. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné kousky, výborný výběr. Také po některých pokukuji a až přečtu to hromadu na stole, tak nejspíš ponakupuji :)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkujeme za milé komentáře. Jsme rádi, že se Vám naše knížky líbí :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kostičas - Samantha Shannonová

Krysař - Viktor Dyk

Fan překlady knih

Letní host - Alison Andersonová

Asfalt - Štěpán Kopřiva

Měsíční chvástačka 1/2

Saturnin - Zdeněk Jirotka