Měsíční chvástačka - září 2014


Další měsíc je za námi a my jsme tu opět s chvástačkou. Chceme se Vám pochlubit, co jsme si koupili nového do naší knihovničky.

Hanča
S Martinem jsme objednávali ze Strak a mě se moc líbila kniha Svitky z londýnského mostu. Nádherná obálka a zajímavá anotace mě opravdu zaujala. A naživo ta obálka vypadá ještě líp.



Martin
Vždy, když jsem s Hankou jeli do obchodního centra, kde je Dobrovský, koukal jsem jestli tam nemají Holomráz. Obvykle to skončilo tím, že jsem odešel s jinou knížkou, ale i tak spokojen. Nakonec jsem si Holomráz objednal v knihkupectví tady poblíž. Recenze je TADY. A rovnou jsem pokračoval v doplnění Kopřivovské sbírky. Na Databázi knih jedna paní nabízela komiks Nitro těžkne glycerinem za opravdu pěknou cenu. Štěpán Kopřiva psal scénář a o kresbu se postaral Jiří Grus.


Wolverine: Projekt X a 1602 jsou další komiksy z Ultimátního komiksového kompletu. Ani jeden jsem ještě nečetl, ale zvlášť na ten druhý jsem opravdu zvědavý. Příběh napsal samotný Neil Gaiman.


Doctora Who jsem si přinesl z města zároveň s Holomrázem. Sice jsem dostal ke zrecenzování pdf, ale chtěl jsem si koupit papírovou variantu. Recenze je TADY. Vlčice a staré plemeno (svazek 2) je příloha časopisu Pevnost. Jsem zvědavý jaké to bude, četl jsem jen úplně první příběh Vlčice. To byla historicky první knižní příloha Pevnosti.


Excelsior, gentlemani je povídková knížka od Strak na vrbě. To provedení je opravdu nádherné, možná vám ho nafotím do nějakých knižních chvilek. A když už jsem objednával, přidal jsem si i Letku 307. Nad tou jsem uvažoval opravdu dlouho. Zatím jsem na to četl spíš rozpačité názory, každý zkrátka očekával dalšího Fabiana. A na závěr In nomine sanguinis od Miroslava Žambocha.




Komentáře

  1. Hlavně ty příšůstky z Ultimátního komiksové kompletu ti závidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám radost ze všech. Ale nejvíc asi z Holomrázu a Excelsior, gentlemani.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Díky, a tentokrát je v chvástačce o pár kousků víc než předchozí měsíc. :)

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio