Doctor Who blogtour #1


Následujících několik dní bude ve znamení Doctor Who blogtour, která se koná u příležitosti vydání knihy Doctor Who: Závoj smutku, kterou vydává nakladatelství Jota.
Když nakladatelství Jota vydalo nový ediční plán, sdíleli ho na své facebookové stránce, aby si ho čtenáři mohli prohlédnout. Nadšeně jsem tedy rozkliknul soubor a začal listovat. Měl jsem obrovskou radost, když jsem na jedné stránce objevil informaci o knížce Doctor Who: Závoj smutku. Tehdy byla v katalogu uvedená jako Doktor Who, ale nakonec byl zachován původní název. Na českém překladu se určitou mírou podíleli i čeští fanoušci (Whoviani). Za což jim mimochodem přímo v knize zanechal překladatel Tomáš Oakland poděkování. K příležitosti vydání knihy jsem se rozhodl s pomocí nakladatelství Jota uspořádat blogtour. Na takový úkol samozřejmě nebudu sám. 

Blogtour bude probíhat ještě na těchto blozích:
Niviat - niviat.blog.cz


Tommy Donbavand

Doctor Who: Závoj smutku

Vazba: Pevná
Počet stran: 256
Překladatel: Tomáš Oakland

Anotace:
Britský kultovní seriál Doctor Who se zapsal do Guinessovy knihy rekordů jako nejdéle vysílaný televizní sci-fi seriál. Dočkal se uvedení na českých obrazovkách a nyní přichází v knižní podobě. 

Vydejte se na neopakovatelnou cestu časoprostorem spolu s tajemným humanoidním mimozemšťanem, který si říká Doktor. Závoj smutku nás přenáší do dob dávno minulých – je 23. listopad 1963, den po atentátu na Johna F. Kennedyho. Tváře mrtvých se noří odevšad, začínají mluvit a křičet… a derou se do našeho světa. Dokáže se Doktor ponořit do svého smutku, aby zachránil lidstvo?

Knihu si můžete koupit ZDE.

A kromě toho už je na začátek příštího roku oznámen Doctor Who: Dalecká generace.


Komentáře

  1. Fantastický blogtour, zbožňujem Doctora :3 A túto knihu už mám vypýtanú, veľmi sa ne ňu teším :3

    OdpovědětVymazat
  2. Příští týden si pro ni jedu... strašně se těším... škoda, že má tak málo stran :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych bral, kdyby knížka měla jednou tolik stránek. Ale na druhou stranu příběhů s Doktorem je dost. Když bude u nás mít Závoj smutku a později Dalecká generace úspěch, snad se dočkáme i dalších.

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Ta, která tančí s draky - Lucinda Hare

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø