Měsíční chvástačka - březen 2014


Březen utekl jako vždy hrozně rychle a my jsme tu opět s chvástačkou. Chceme se Vám pochlubit, co jsme si koupili a dostali k recenzi.

Hanča
Od Fragmentu jsem dostala recenzní výtisk třetího a posledního dílu ze série Mezi nebem a zemí. Alona a Will budou čekat na zázrak, tak jsem zvědavá, jestli se ho nakonec dočkají.


Druhým recenzním výtiskem je nejnovější knížka od Kateřiny Petrusové. Už se moc těším, až se do ní začtu.


Další dva přírůstky jsem ulovila v Dobrovském. První knížkou je Měsíční směna - druhý díl ze série o Edie Spence, zdravotní sestře pro příšerky. Zajímalo by mě, do čeho se Edie připlete tentokrát.


Druhou knížkou je čtvrtý díl z velikostní série od mé oblíbené autorky. Ve všech předchozích dílech se Heather vždy zapletla do něčeho super nebezpečného, proto předpokládám, že ani tentokrát to nebude jinak. Uvidíme, jak se bude bránit nebezpečí teď, když je konečně spokojená.


Martin
Recenzní výtisk od nakladatelství Fragment nemusím sáhodlouze představovat. Čtvrtý díl ze série Bohové Olympu nese podtitul Hádův chrám. Jsem zvědavý, jak bude dobrodružství pokračovat, ale na druhou stranu už bude jen jeden díl a konec.


Další kniha na recenzi je od nakladatelství Omega. Recenze už je na blogu a můžete si ji přečíst ZDE.



Válka s mloky je další recenzní výtisk od Omegy a jedno z největších děl Karla Čapka. Jsem zvědavý jestli se dočkáme i filmu od režiséra Tomáše Krejčího. Na plátně kin by to byl opravdu zážitek. Trochu jsem měl obavy z té prostřední části, která se skládá z novinových výstřižků, ale i ta byla zajímavá. Více až v recenzi, která bude brzo.


Conan: Hodina draka je tento měsíc poslední recenzní výtisk od Omegy. Přišel v pátek a jsem zvědavý, jaké to bude. 



První díl série Živí mrtví byl jako příloha u časopisu Pevnost. Tentokrát se nejedná o nějaký ukázkový malý sešit s první kapitolou, ale o celou knihu.


Na další díl komiksového kompletu s názvem New Avengers: Útěk jsem se ještě nedostal, ale kresba je skutečně povedená. Bohužel se na obálce odráží blesk, ale lepší fotka se mi nepovedla.


Druhý přírůstek z řady Marvelu se jmenuje Spider-man: Smutek. Komiks už mám přečtený a prozradím, že je to celé vlastně jakýsi vzkaz pro zesnulou Gwen. Pokud by vás zajímalo, jak zemřela tak si přečtěte třeba Zázraky.


Skála má krásně zpracovanou obálku a četl jsem na ní samou chválu. Proto jsem si jí při návštěvě Dobrovského koupil. Jen je škoda, že mi na ní zatím nezbyl čas. Tak snad již brzy.


Jed je sedmá kniha ze série Kroniky Jakuba Vandrovce. Knížku jsem koupil také v Dobrovském zároveň se Skálou. Zatím jsem procházel ilustrace a už se těším až se začtu do jednotlivých povídek. Zatím mám přečtenou jen tu z ukázky na stránkách nakladatelství.


A co je nového u Vás?

Komentáře

  1. Pěkné kousky! :-) Na Čekání na zázrak, Zakázanou přitažlivost i Skálu se chystám, tak uvidíme, jak se mi budou líbit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď čtu Zelenou a pak se na ně vrhnu. Už se nemůžu dočkat :-)

      Vymazat
  2. Samé lepší :)) Na Riordana se chystám, momentálně mám doma Percyho a Moře nestvůr. Válku mloků jsem také ukořistila a mrknu se na recenzi Krysaře, jelikož ho znám jen z doslechu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Riordana jsem už rozečetl a jsem na stránce 81. Jde to pěkně rychle. :)

      Vymazat
  3. Tentokrát mne zaujaly pouze Martinovy kousky, některé (tiše) závidím, zejména Skálu v papíru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skála má opravdu luxusní obálku. V knihovničce jí mám hned vedle Achilleovi písně a je to moc pěkný pohled.

      Vymazat
  4. Skála mě zaujala na první pohled, a dokonce i anotace mě navnadila. Zařazeno na seznam "Chci číst", takže rovnou i závidím :) To by se mi asi v knihovně líbilo i kdyby to bylo o ničem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě pak dej vědět jak se ti Skála líbila. :)

      Vymazat
  5. Skvělé kousky! Hlavně Skála je dokonalá, taky si na ní brousím zuby! :) A na Zakázanou přitažlivost se chystám psát recenzi právě :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krása :) Mně se Skála líbila hodně, tak snad se taky bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že bude. Ale zatím jsem na ní nečetl žádnou vyloženě negativní recenzi.

      Vymazat
  7. Hlavne tie prvé by som veľmi chcela prečítať :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio