Měsíční chvástačka - únor 2014



Únor utekl jako vždy hrozně rychle a my jsme tu opět s chvástačkou. Chceme se Vám pochlubit, co jsme si koupili a dostali k recenzi.



Hanča
Tentokrát mám romantický recenzní výtisk od nakladatelství Domino. V knížce Duhová ulice jsou první dva romány ze série Friday Harbor. Brzy ji rozečtu a těším se na pěkný příběh plný lásky.


S Martinem jsme navštívili Dobrovského a tak jsem si pořídila další knížku od autora fenomenálního příběhu Hvězdy nám nepřály. Knížka má opravdu zajímavou obálku. Nejen na pohled, ale i na dotek. Na knížce je zajímavý i formát. Tak nějak se mi nechce vejít do normální poličky k ostatním knížkám.

Druhou knížkou, kterou jsem si pořídila je Manželská past. A už jsem jí stihla dokonce i přečíst. Knížka se mi opravdu líbila. Romantické příběhy mám moc ráda ;-).


Martin
Podezřelý je můj jediný fyzický recenzní výtisk za měsíc únor. Mám ještě jeden elektronický, ale o tom až v novém příspěvku Kindletime. Od Roberta Craise už jsem před časem četl knížku Zloději lidí, na kterou si můžete přečíst recenzi. Podezřelý ovšem nepatří do této série.


Achilleova píseň je publikace od nakladatelství Host. Zaujala mě už v den vydání, a když jsem na ní pak narazil v knihkupectví, nebylo nad čím váhat. Příběh už mám přečtený a recenzi si můžete přečíst ZDE.


Potoky krve obsahují tři příběhy. Ten jeden už jsem mohl přečíst díky antologii Legie nesmrtelných a už se těším na ty další. Ideálně bych se nejdřív rád pustil do prvního dílu série Malazská Kniha padlých.


Captain America: Vyvolení je další komiks od Marvelu a mám ho přečtený. Velká výhoda je v tom, že se jedná o mini sérii s uzavřeným příběhem. Captain America už nemůže pokračovat dál ve svém poslání a vybírá si svého následníka. Komiks obsahuje spoustu narážek na události posledních let. Jako například 11. září a další podobné události.


Hulkovu planetu jsem zatím nečetl (ani první díl) a těším se až to napravím. Hulk ničit!


A co je nového u vás?


Komentáře

  1. Hezké, komiksy beru taky, ale čekám až budu mít vždy první díl a pak až rozečtu příběh. Jinak to podle mě nemá smysl. :)
    http://creepychill.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna u Ultimátního komiksového kompletu je vždycky jen úsek nějaké série. Nejlepší je, když jde o nějakou minisérii jako je třeba Captain America: Vyvolení. Ale jinak je tam vždycky napsaný nějaký úvod, který čtenáři shrne předchozí události. Jinak u Hulka už první část mám, tak se do toho můžu vesele pustit. :)

      Vymazat
  2. Manželská past vypadá dost dobře. =)

    OdpovědětVymazat
  3. Komiksy jsem nikdy moc ráda neměla, ale poslední dobou po nich nenápadně pokukuju. Captain America je můj nejoblíbenější superhrdina a já se těším až si ten komiks někdy v budoucnu přečtu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ty poslední čtyři kousky závidím! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Páni super knihy!!! Sem budu chodit častěji ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme. Budeme se těšit na další návštěvy. :)

      Vymazat
  6. Všechno jsou to zajímavé knížky, hlavně ty Potoky krve. :3
    Mimochodem, máte moc pěkný blog, přidávám do oblíbených. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Potoků krve mám taky radost - ta obálka je skvělá.
      Díky moc, budeme se těšit i na další návštěvy.

      Vymazat
  7. Tak zaujaly mě především ty komiksy - Hulka se chystám už nějakou dobu přečíst, ale pořád není čas, takže ti závidím :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio