Měsíční chvástačka - prosinec 2013



S heslem lépe později než vůbec vám přinášíme chvástačku za měsíc prosinec. Chceme se Vám pochlubit, co jsme si koupili a dostali k recenzi.

Hanča
Můj recenzní výtisk za měsíc prosinec je knížka Taje Dubaje od slovenské autorky Emíre Khidayer. Příběh je zajímavou sondou do života ve Spojených Arabských Emirátech. Pokud máte zájem, můžete si tady přečíst recenzi.


Další knížkou je Krvavý písek od M. T. Majar. Druhý díl Vlků jsem dostala od Martina pod stromeček. První díl byl zajímavý a skončil opravdu záhadně. Těším se, až si otevřu tenhle a dozvím se, co se stalo a hlavně jak se to stalo.

Martin
Jediný recenzní výtisk za prosinec je od Knihcentra. Jde o třetí díl ze série Lovci monster, kterou vydává FANTOM Print. Recenzi si můžete přečíst ZDE


Kniha Děti plástve mi přišla spolu s Pevností a jedná se o první svazek volného pokračování románu Plástev jedu. Dál tu mám dvě knihy od Marvelu - Tajné války superhrdinů Marvelu 1 a The Mighty Thor: Hledání bohů.


A co je nového u vás?


Komentáře

  1. Martine, Tvé knižní přírustky mě vždycky zaujmou! :-D Tentokrát to máme podobné, knihu od Pevnosti i oba UKK mám také. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme podobný vkus. :) Kromě recenzáku jsem četl zatím jen Thora, ale to časem doženu.

      Vymazat
  2. Hezké, už dlouho si říkám, jestli se do těch Lovců monster pustit nebo ne...Uvidíme, po zkouškovém se bude lépe přemýšlet. :D A i to ostatní je super. Pak dej vědět, jaká je ta kniha Děti plástve, to mě zajímá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíš, třeba si kup jeden díl do čtečky a když tě to chytne tak si další pořídíš normálně v papíru. Ale myslím, že by tě to mohlo bavit. Určitě se k Dětem plástve nějak vyjádřím (i kdyby jen v Týdnu s knížkou).

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio