Měsíční chvástačka - listopad 2013


Listopad utekl jako vždy hrozně rychle a my jsme tu opět s chvástačkou. Chceme se Vám pochlubit, co jsme si koupili a dostali k recenzi.

Hanča
Jako první tu mám nějaké ty recenzáčky. Nejdříve nová knížka od Kateřiny Petrusové S hlavou v oblacích pejru, na kterou jsem už publikovala recenzi a jako druhou knihu můžu s radostí uvést poslední díl série PODZEMÍ. Na recenzi se právě pracuje :-).


Dalším recenzním výtiskem je Serafína: Příběh draků. Draky miluju a tak jsem moc zvědavá, jak je pojala Rachel Hartman. Věk magie: Do propasti je další poslední díl ze série, který jsem si tento měsíc pořídila. Tuhle steampunkovou sérii jsem si opravdu oblíbila a tak jsem opravdu moc moc zvědavá, jak to všechno dopadne.


Koupila jsem si poslední Sukubu a mám z ní opravdu šílenou radost. Konečně jsem se dočkala a brzy se dozvím, jak to všechno dopadne.


Takže pokud to shrneme, konečně se dozvím závěr několika sérií, které jsem si oblíbila a další zase rozečtu. 

Martin
Hororland: Procitnutí byl jako příloha u časopisu Pevnost. Tím se mi do sbírky zařadilo další dílo od Petra Kopla. Už mám Drákulu a komiks Wetemaa 1. Jako obyčejně tu mám i další Marvelovské kousky. Tentokrát je to první díl Punishera a Ultimate Spider-man. 


Ještě ten den, kdy vyšel nový Kotletův román jsem vyrazil do knihkupectví a paperback si tam objednal i s další zajímavou peckou Mráz a hry. Během pár dní mi přišla smska, že knížky už jsou na prodejně a můžu si je vyzvednout.


Už minulý rok se v sousedním městě na dva dny usadila v kulturním domě prodejna Beránek - Levné knihy. Tehdy jsem si tam pořídil za pár korun několik kousků z Edice Pevnost. Když jsem se dozvěděl, že se jejich akce bude letos opakovat, vyrazil jsem s Hančou v plné polní do bitevní vřavy. Edice Pevnost tam tentokrát vůbec nebyla, ale to mi nevadilo. Narazil jsem tam totiž na poklady od nakladatelství Straky na vrbě!


Vrána: Soumrak bohů už má na blogu i recenzi tak není třeba nic dodávat. Od Comics Centra jsem si koupil i nové vydání druhého Hellboye: Probuzení ďábla.


A na závěr dva recenzní výtisky. Zběsilá bezmoc je od nakladatelství Fragment a měl by to být český thriller. Brenda veliká je od nakladatelství Jota.


A co je nového u vás?


Komentáře

  1. Martine, jako obvykle obdivuji hlavně Tvé nové knihy a komiksy. Už minule jsem se chtěla zeptat - kupuješ každý nový UKK?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. :) Zatím mám každý díl. Říkal jsem si, že si pak třeba budu nechávat jen ty nejlepší. Ale dost mě odrazuje ta délka. Přece jen to bude vycházet do dubna 2015.

      Vymazat
  2. Uf, taky bych chtěl v LK narazit na takové poklady! Moc pěkné kousky. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Ta, která tančí s draky - Lucinda Hare

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø