Měsíční chvástačka - září 2013



Září dnes končí, měsíc utekl jako vždy hrozně rychle a my jsme tu opět s chvástačkou. Chceme se Vám pochlubit, co jsme si koupili a dostali k recenzi.

Hanča
Vzdálené zítřky je druhý díl ze série Hetar, který mi chyběl do sbírky a Amy & Roger: Na cestě je knížka, která mě dost zajímala, tak jsem si ji taky pořídila. Jsem opravdu zvědavá, co se bude v knížce dít.

Tyhle skvělé dvojknihy ze Zeměplochy v pevné vazbě se nám moc líbily už od prvního speciálního vydání na začátku. Devátý a desátý díl jsou zatím poslední, které vyšly a chyběly nám.

A recenzní výtisky od Fragmentu. Novinku od mladé české autorky Štěstí na dosah jsem už přečetla a napsala i recenzi. Zamilované duše jsou druhý díl ze série Mezi nebem a zemí a ten mám zrovna rozečtený. Jsem zvědavá, jak to dopadne. 


Martin
Emma z umírajícího města a dvoudílné Zlato Arkony už znáte ze čtvrtých Knižních chvilek.



U Strak na vrbě jsem koupil tyhle dvě krásné knížky. Téma je u obou jasné takže to nemá cenu dlouze rozebírat. Na obě se opravdu těším.


I za září jsem si pořídil dva nové komiksy patřící do UKK. První je The Invincible Iron man: Pět nočních můr a druhý Daredevil: Zmrtvýchvstání. Přečetl jsem zatím jen Pět nočních můr.


Světové krimipovídky jsou recenzní výtisk od nakladatelství Domino a těším se až se do nich pustím. Na fotce to není vidět, ale je to pěkný špalek. Děti víl jsou od Knižního klubu a mám je zrovna rozečtené. A jako poslední je tu Buzz. Knihu už jsem přečetl a co nejdřív napíšu recenzi.


A jaké nové knížky máte vy?


Komentáře

  1. Krásné knížky.. obzvláště oboje Legendy, dívala jsem se na ně v knihkupectví. Těším se na recenzi.

    OdpovědětVymazat
  2. Po této knize také pokukuji Amy & Roger! Jinak pěkné úlovky!

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, pěkná sbírka. Koukám, že další komiksový nadšenec, jen otázka,, skupuješ taky všechno anebo jenom určité díly? Všímám si, že je máš v chvástačce jen občas. :-) Jinak po Legendy: Draci taky pasu, mám jen Prokleté knihy a na Amy a Roger jsem zvědavá, všichni o tom teď mluví. A Červenák? Palec nahoru, stará dobrá klasika. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. :) Zatím mám všechny komiksy z Marvelovského kompletu. Zatím poslední je teď She-Hulk, ale ta bude až v další chvástačce.

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio