Knižní chvilky #4


Dnes tu máme nový projekt, který vymyslela TerezZ. Knižní chvilky budou takový pravidelně nepravidelný příspěvek, který se tu bude objevovat jak to zrovna půjde.

Po delší době tu pro vás máme další článek plný fotek. Tentokrát se jedná o nákup knížek na eshopu bux.cz. Hanča si chtěla pořídit druhý díl série Hetar, který jí už jako jediný chyběl. A když už se mělo platit poštovné, tak to přece nebude jen jedna knížka, že? Jedna položka následovala druhou a nakonec se z toho vyklubal celkem slušný nákup. Příchod balíku byl samozřejmě netrpělivě očekáván. Den D byl nakonec pátek a tak byl příjezd z práce ještě lepší než jen jako počátek vytouženého víkendu.
A tady už vidíme náš balík gigantických rozměrů. Jste zvědaví jaký bude obsah?


PAPÍÍÍÍÍR!


Lekli jste se? Pod papírem se naštěstí ukrýval náš poklad. Na který se teď podíváme podrobněji.


První díl Zlata Arkony už jsem sice četl, ale jednalo se jen o elektronický recenzní výtisk od Brokilonu a tohle jsem chtěl mít doma v papíru. Takže jsem si rovnou koupil první i druhý díl a jsem opravdu zvědavý jak bude příběh pokračovat. O parádní obálky se postaral Michal Ivan.


A i vnitřek je pěkně upravený ať už mluvíme o začátcích kapitol nebo mapce.


I další knížka je od Brokilonu. Opět těžce krutopřísná obálka.


Možná si říkáte, kdy už přijdou na řadu moje knížky. Tak tady jsou. Druhý díl ze série Hetar - knížka Vzdálené zítřky. Ta mi chyběla a teď se můžu konečně pustit do celé série najednou :-). Druhou mojí knížkou je novinka od nakladatelství CooBoo. Jsem opravdu zvědavá, jak si Amy a Roger na cestě poradí s nástrahami. Na tuhle knížku jsem se moc těšila.


Další dvojknihy od Terryho Pratchetta. Devátý a desátý díl je náš, takže máme zatím kompletní řadu. Jinak asi není nutné dodávat něco dalšího.


Co na nové knižní chvilky říkáte? Chcete na nějakou knihu recenzi?


Komentáře

  1. Jé, takové články mám hrozně ráda! :-) Skvělý nákup. Recenze by se mi líbila na Zlato Arkony samozřejmě. :-D Nádherné obálky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na první díl už na blogu je, ten druhý určitě dopíšu. :)

      Vymazat
  2. Amy a Roger... tu bych taky chtěla, snad někdy v budoucnu :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio