Měsíční chvástačka - srpen 2013



Srpen dnes končí, školáci se psychicky připravují na nejhorší a my jsme tu opět s chvástačkou. Chceme se Vám pochlubit, co jsme si koupili a dostali k recenzi.

Hanča
Při náhodné návštěvě knihkupectví Dobrovský jsem prohlížela polici se zlevněnými knížkami a narazila jsem na čtyři z pěti dílů série Hetar, které jsem si chtěla pořídit. Skvělé ceně 69 Kč jsem prostě neodolala a knížkami jsem si obohatila svojí poličku. 


A poslední knížkou, která obohatila moji sbírku je Temná horečka. Je to recenzní e-kniha od nakladatelství Jota. Už jsem zhruba na 30% a zatím nevím. Hodně lidem se to ale líbilo, takže se to asi teprve rozjede. 



Martin
Nejdřív tu mám dva komiksy z Ultimátního kompletu Marvel. G jako genocidu už jsem přečetl a musím říct, že Wolverin zde vypadá spíš jako nějaký mexičan a Cyclops jako nějaký čahoun těsně po pubertě. Tajnou válku teprve číst budu, ale neodolal jsem a kochal se malbou, která je prostě parádní.


Zámek a klíč: Vítejte v Lovecraftu je výhra od Comics Centra a po přečtení se nesmírně těším na pokračování. Tenhle komiks můžu doporučit.


A je tu poslední fotka, závěr mojí malé přehlídky. Ale neméně zajímavý! Zmiji jsem si koupil ve slevě asi za 69 korun a jsem zvědavý jak se mi bude líbit. Proudové šílenství je knižní příloha Pevnosti a vypadá to na pořádnou sci-fi. A Měsíční zahrady - mám vůbec něco dodávat?


A jaké nové knížky máte vy? Chcete recenze na nějaké konkrétní kousky?


Komentáře

  1. To Martin: Jsem hrozně ráda, že se taky pouštíš do Malazu, určitě nebudeš litovat. :-) Naopak Zmije od Sapkowskiho mě moc nebavila.
    Oba máte moc pěkné přírustky. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu se na to těším, i když jsou na to nějaké negativní ohlasy, myslím, že to bude něco pro mě. O Zmiji psal už David něco o tom, že bez určitých věcí by to bylo lepší tak uvidím.

      Děkujeme. :)

      Vymazat
  2. Na knížky Svět Hetar jsem taky narazila za tak skvělou cenu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne kúsky :) O sérii Svet Hetar som ešte nepočula, ale má to naozaj krásne, kúzelné obálky :)
    Ale brala by som New X-men, predsa len by som sa chcela dostať už konečne k nejakému komiksu, Marvel filmy zbožňujem, Wolverina tiež... tak prečo nie? :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jeeej. Tá Hetar má nádherné obálky! 8)

    OdpovědětVymazat
  5. Měsíční zahrady! :3 Kurte, tu knížku teďka čtu z knihovny, jsem asi na 150 stránce a už teď vím, že jí chci domu a s ní i celou sérii, protože je to ÚŽASNÉ! Zmiji chci přečíst Zaklínače a další knížky, které mají přednost. Ale jelikož se mi líbí, jak Sapkowski píše, tak to určitě zkusím. A ty komiksy. ty ti závidím! Vím, že ještě dlouho si je nepořídím, protože v knihovně je nemají a prostě nemám na to si je koupit v knihkupectví. Ta kresba jenom na první stránce Tajné Války je dokonalá, ale zrovna Spidermana jsem si nikdy moc neoblíbila, ani nevím proč. Asi to bude tím, že nenávidím pavouky. :D

    Ty Hančiny knížky neznám, ale mají pěkné obálky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kromě Spidermana je tam i Captain America, Wolverine, Daredevil a Luke Cage. V tomhle směru je obálka trochu zavádějící - kdo neví o čem tenhle komiks je, může očekávat opravdu jen Spidermana a ne celé Avengers.

      Vymazat
    2. Ó, to teda! V komiksovém světě se moc nepohybuji - zatím! - takže to pro mne bylo zavádějící. Ale takhle? Můj milovaný Daredevil? Wolverine? Další? Ó, ale začnu hezky od začátku v této edici... někde bych na to mohla naškudlit. :)

      Vymazat
  6. Zajímalo by mě kdy vyjde druhý díl knihy Zámek a klíč :/ už na něj čekám snad století...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze stránek Comics Centra: "Další díl má Comics Centrum v plánu do konce roku, ideálně na podzim."
      Tak snad to vyjde. :)

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Ta, která tančí s draky - Lucinda Hare

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø