Měsíční chvástačka - červenec 2013


Červenec je za námi a my jsme tu opět s chvástačkou. Chceme se Vám pochlubit, co jsme si koupili a dostali k recenzi.

Hanča
Nejdříve jsou na řadě knížky, které jsem si koupila. Tentokrát jsem poměrně utrácela a koupila jsem si 10 knížek. Několik knížek je od nakladatelství CooBoo, které mělo v červenci pěknou slevu a navíc poštovné zdarma. Bitvu o Hex Hall jsem si pořídila v knihkupectví, kam jsme s Martinem zabrousili. Manželskou smlouvu jsem si pořídila v Popronu, když jsme objednávali dárky pro ostatní. No a zbytek knížek jsem si pořídila u Buxu jen tak. Prostě jsem si chtěla jen dokoupit Zelenou, protože ji u Cooboo neměli a dopadlo to tak, že jsem si jich koupila pět. Jsem hrozná.


A nakonec pár recenzních výtisků. Na knížku Chvíle před koncem od nakladatelství CooBoo jsem už recenzi napsala. Knížku Reset od nakladateství Egmont jsem včera dočetla a recenze bude snad brzy. Chtěla bych ji napsat co nejdřív, ale na dobré knížky se mi recenze píšou špatně.

Martin
Nejdříve se podíváme na recenzní výtisky, které jsou za červenec celkem dva. První je od nakladatelství Egmont a odehrává se ve světě Star Wars. Na blogu už je recenze na první díl. Knihu jsem dnes dočetl a můžete se těšit na recenzi, kde se dozvíte vše potřebné. Nakladatelství Metafora mi poslalo výtisk knihy Po zániku Země: Dokonalá bestie, kterou už mám taky přečtenou a na recenzi se pracuje. 


Určitě víte, že vychází Ultimátní komiksový komplet od Marvelu v pevných vazbách a můžete si ho koupit každé dva týdny v trafikách, ale i na eshopech. Za červenec to jsou Zázraky a Ultimates: Nadčlověk. Z těchto dvou jsem zatím četl jen Zázraky, ale podle mého patří k tomu nejlepšímu z celého kompletu. Jen je dost škoda, že desky jsou poškozené.


A jako poslední tu mám nákup v knihkupectví. Mám rád žánr sci-fi a po přečtení Mariňáků jsem si dost oblíbil i subžánr military sci-fi. Takže jsem si přečtl zatím všechny knihy Roberta Fabiana a nyní se mi do rukou dostávají Žoldnéři od Tomáše Bartoše. Vypadá to dost zajímavě a doufám, že mě kniha nezklame. Dále tu mám Megapolis od ověřeného autora, Miroslava Žambocha. Poslední z trojice je Čaroděj Zeměmoří. Ano, ještě jsem tuhle klasiku nečetl, ale to napravím. Podle této série vznikl i anime film Příběhy ze Zeměmoří, které jsem si koupil už dřív.



A jaké knížky jste si pořídili vy? Chcete recenze na nějaké konkrétní kousky?


Komentáře

  1. Konkrétně pro Martina: Dost by mě zajímaly tvé názory na UKK. Souhlasím s tím, že Zázraky zatím patří k těm lepším :-) A pak si ráda přečtu recenzi na Žambocha.

    Bohužel knížky od Hanči jdou mimo mě. Ale oba jste pěkně nakoupili :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné kousky.
    To,co si pořídila Hanča! Wow! :) Všechny knížky jsou skvělé! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. njn, v červenci jsem to nějak přehnala s nakupováním. Ale mám z nich radost. Díky

      Vymazat
  3. Všichni už doma mají Reset a já pořád prd :(. Jinak jako krásné knihy, nějaké chci taky, takže závist :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takz budeš mít, netruchli :-) A díky, chvála potěší :-)

      Vymazat
  4. Ach ta Legenda <3 Právě ji čtu (mám půjčenou), jsem v půlce ale nemůžu se od ní pomalu ani odtrhnout! Rozhodně skvělá knížka, kterou si chci taky pořídit... Stejně jako další kousky z vaší chvástačky - za mě jmenovitě Chvíle před koncem nebo Ptačí zpěv :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už se na ní taky chystám. Má nádhernou obálku. Teď jsem se spíš zaměřila na dočtení romantické části knihovny :-)

      Vymazat
  5. Prosím nečetl jste někdo Vilanu? Autorka se myslím jmenuje Čechová. Moc by mě zajímaly recenze...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knihu jsem nečetl, ale našel jsem stránku přímo o Vilaně. Jedna recenze tam je a také krátké ukázky. Snad to pomůže. :) http://vilana.wz.cz/Recenze-a-TZ.html

      Vymazat
    2. Díky moc, ta recenze vypadá dobře, jen škoda, že jste to nikdo nečetli, ale i tak díky :)

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio