Co by kdyby... #4


Co by kdyby je projekt od Suši, který má vždy nějaké téma na přemýšlení. Kromě samotného textu může obsahovat třeba i fotky, ale to už záleží na každém blogerovi.

Co bys dělal/a kdybys zjistil, že má tvá rodina nějaké mystické tajemství?

Hanča
Vážně nevím, co bych dělala. Asi bych nejdřív musela vědět, co je to za tajemství. Průchod ve sklepě, kterým se dostanete do jícnu sopky, by byl zlý. Zvlášť když vezmete, že v sopce se většinou provádějí zlá kouzla a obětování. Kdybych se dozvěděla, že některý z mých pra-pra-předků randil s upírem a že se sem tam objeví nějaký ten příbuzný s nabroušenými tesáky, tak bych to snad nějak přežila. Ovšem jen za předpokladu, že bych se nezačala třpytit vždycky, když bych zahlédla sluníčko. :) Jak říkám, záleželo by na tom, jak moc temné to tajemství je.

Martin
Protože jsem  člověk od přírody zvědavý, určitě bych se snažil zjistit o jaké tajemství se jedná. Předpokládám, že rodina by mi to neprozradila, když to dosud tajila. Nezbývalo by než pátrat na vlastní pěst na základě pozorování (jako například jestli v rodině není nezdravá obliba krvavých steaků nebo kam se sakra poděla všechna zrcadla v domě). Na druhou stranu by pátrání ani nemuselo být nutné, protože jestli se tajemství týká celé rodiny, tak se o tom dřív nebo později dozvím. Jako třeba když se o půlnoci vzbudím, v puse tesáky, místo prstů drápy a v hlavě nutkavou potřebu vyrazit do lesa a zakousnout Bambiho.

A jaká by byla vaše reakce?

Komentáře

  1. Skákala by som od radosti 8D Ja, ako obyčajný nudný človek, by som bola strašne happy, keby som mala nejakých magických predkov. Či už by to boli čarodejníci alebo upíri (vlkolakov moc nemusím, ale keď už nič iné, tak aspoň to no) 8D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Ta, která tančí s draky - Lucinda Hare

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø