Aktuality #2

Tyto články budou takové povídací aktuality nejenom z knižního světa, ale zabrousíme i do jiných oblastí, které nás zajímají.


Comics Centrum na svém Twitter účtu uspořádalo soutěž pro všechny fanoušky. Úkolem bylo propagovat jejich Twitter kanál a zároveň do tweetu začlenit mention @ComicsCentrum. Výhrou byl komiks dle libovolného výběru.

To byla samozřejmě výborná zpráva a tak jsem se rozhodl zapojit do soutěže. Jelikož nešlo o kvantitu, ale spíš o to aby byl tweet originální neposlal jsem tolik příspěvků. Konkrétně šlo o tyto tři.
"Zmáčkni mě. Nenech se přemlouvat!" Tak takovému tlačítku KUP SI MĚ na stránkách @ComicsCentrum se jen těžko odolává. :D Navíc bliká!

Bubliny, bubliny, bubliny! A nejen ty najdete v knížkách od @ComicsCentrum. Limitované edice, pevné vazby nebo paperbacky. Stačí si vybrat.

Pronásleduje tě Baba Jaga? Chce tě otrávit Rasputin? Lekce sebeobrany jedině v @ComicsCentrum. Vede mistr Hellboy. P.S. Necivte mu na rohy!
K mojí velké radosti jsem byl mezi deseti šťastlivci, kteří vyhráli a mohli si zvolit odměnu. V ten moment ovšem přišlo dilema který komiks si vybrat? Nakonec padla volba na Zámek a klíč #1: Vítejte v Lovecraftu, který už jsem si chtěl dlouho přečíst. 



Tímto ještě jednou děkuji za výhru. Moje překvapení bylo ještě větší, když z balíčku vykoukl leták se slevou 40% na nákup na eshopu. A hádejte co? Mám dilema. Váhám totiž mezi Conanem: Dcerou pána mrazu, Drsnou školou a Sin City.


A kromě toho jsem si v trafice pořídil také 7. číslo Star Wars Magazínu. Opět se mi nejvíc líbil titulní komiks a to jak kresbou tak i příběhem. Je to jen první část a na dokončení si musím počkat do příštího čísla.


Komentáře

  1. Gratuluji k výhře! S výběrem hlasuji pro Sin City, ale copak sleva nefunguje i na nákup všech? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) To je pravda, sleva je na celý nákup, ale na druhou stranu vycházejí tenhle měsíc ještě dvě knížky, které bych si rád pořídil. Uvidím co si nakonec koupím a určitě dám vědět. Sin City jsou tam tři díly (jestli si třeba vezmu ty tři SC nebo jeden a přihodím k tomu Conana).

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kostičas - Samantha Shannonová

Fan překlady knih

Letní host - Alison Andersonová

Měsíční chvástačka 1/2

Saturnin - Zdeněk Jirotka