Měsíční chvástačka - červen 2013


Červen utekl jako voda a my jsme tu s chvástačkou. Chceme se Vám pochlubit, co jsme si za červen koupili a dostali k recenzi. Dokonce jsme i jednu knížku vyhráli. Na facebooku jste hlasovali. Sice Vás nebylo moc, ale zvolili jste si chvástačku ve formě fotek. 

Takže tady jsou naše nové přírůstky:

Hanča
Na první pohled jsem si zamilovala mangu Ve službách nuly. Nějaké díly už jsem měla doma a teď, když byla sleva na Mangashopu, jsem si dokoupila i zbytek série. Mám z knížek radost a pustím se do nich, jakmile budu mít chvilku volnou.



K recenzi jsem dostala knížku Dámská jízda s Milanem od knihkupectví Knihcentrum a knížku jsem si moc užila. Recenzi jsem už včera publikovala a můžete se na ni podívat zde. Dále jsem od nakladatelství Egmont dostala knihu Temné vody - Jed, kterou čtu teď. Zatím se mi knížka moc líbí a jsem zvědavá, jak to skončí.




Martin
Pátý až sedmý díl mangy Death Note je dárek od mojí Hanky, což mi udělalo velkou radost. Pokud by to někoho zajímalo tak nakupujeme v obchodě Mangashop. Kromě jiného tam mají různé záložky. Rád bych si koupil jednu magnetickou.

Normálně bych jich tolik najednou nekoupil, ale na Bazoši někdo prodával poměrně velkou sbírku Star Wars knih za dost pěkné ceny a navíc některé z těch kousků už ani nejsou v prodeji.



A pak jsou tu samozřejmě recenzní výtisky. Za červen jsou celkem dva. Jednak Lunapark od Knihcentra a pak X-Wing: Eskadra Rogue jako první recenzní výtisk od Egmontu. Děkuji.


A nakonec výhra! Ani nevíte..no vlastně asi víte jakou jsem z toho měl radost. Jde o výhru z internetových stránek Sarden, které se věnují fantastice. Stačilo odpovědět na pár otázek a mít pořádnou porci štěstí.



A jaké knížky jste si pořídili vy?

Komentáře

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio