Kindletime #5



Kindletime je meme (u nás nepravidelně v pátek), které na svém blogu začala Teresinha. Úkolem je napsat do příspěvku co nového máme ve své čtečce ať už je to Kindle nebo nějaká jiná.

Raději asi ani nebudu říkat kdy tohle meme bylo u nás na blogu publikováno naposledy. Dnes se tedy dostávám k nápravě tohoto restu. E-knížek bude tentokrát víc než bylo obvyklé u minulých příspěvků, ale je to jen kvůli tomu, že jsou za delší dobu. Všechny knížky jsou recenzní výtisky, protože jsem si ani já nebo Hanča nekupoval žádnou e-knihu a spíš kupovali ty papírové. Ale už dlouho si říkáme, že uděláme zas nějaký nákup do čtečky. A teď už přistoupím k samotným titulům. Kliknutím na tučné názvy knih se dostanete k recenzím na blogu.


První knížkou je recenzní výtisk od nakladatelství Jota, Paladinovo proroctví: Probuzení. Jedná se o čtivý příběh a jsem zvědavý jak bude pokračovat. Další knížku jsem dostal od Palmknih a jde o Ve službách klanu od Miroslava Žambocha. Aktivní kameny, válka mezi čarodějnickými klany a mezi tím vším Herbert Ducatti. Třetí recenzní e-kniha je od nakladatelství Brokilon a vypráví o Černému Roganovi a Goryvladovi. Zlato Arkony 1 pokračuje ještě druhým dílem a oba si chci určitě dokoupit v papírové podobě. Avena: Skrytá je druhý příběh o andělech v hlavní roli, který jsem četl. Švábi jsou první knížka s detektivem Harry Holem, která se mi dostala díky nakladatelství Kniha Zlín do rukou. Další jeho příběhy si do čtečky určitě chci pořídit. A poslední přírůstek do čtečky je humorný příběh Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla.



A co jste si do svých čteček naposledy koupili vy?



Komentáře

  1. Moc pěkné kousky! Já teď čtečku nějak zanedbávám, mám ji měsíc a zatím jsem si koupil a přečetl jen 2 tituly. S nástupem do školy se to ale změní. Budu hodně na cestách, tak čtečka dostane plné pozornosti. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My to teď taky zanedbáváme. Poslední Kindletime byl v listopadu 2012 a tohle jsou kousky za celou dobu. Máme v plánu si zas nějaké koupit, ale teď toho máme na čtení dost. :)

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio