Třicetidenní knihobraní #3



Třicetidenní knihobraní je projekt, který vymyslela VeEee a k úvodnímu příspěvku se k dnešnímu dni přihlásilo 55 blogů. Projekt probíhá až do konce měsíce června a je připraveno patnáct témat. Na každé téma jsou tedy dva dny. To by bylo asi všechno a můžeme se pustit do dnešního úkolu.

Kniha, kterou bych mohl/a číst stále dokola
vyberte jednu knihu ze svého aktuálního stavu knihovničky, kterou můžete číst opakovaně, a přece jen vás neomrzí. Pokud možno napište, kolikrát jste již danou knihu přečetli.

Hanča
Polibek pro Annu
Tuhle knížku jsem si zamilovala a zdála se mi naprosto úžasná. Byla taková moc milá, romantická a moc ráda bych si ji znovu přečetla. Ettiéne neměl chybu. Podle mě je to jeden z nejlepších knižních hrdinů, o kterých jsem četla. A to hlavně proto, že je to obyčejný kluk s obyčejnými starostmi a žádný svalovec na steroidech. No prostě skvělá kniha s milými hrdiny a romantickým dějem. Rozhodně si ji přečtu znovu.

Martin
Na křídlech tornáda
Na dnešní téma jsem měl opravdu slušný výběr, ale moje oblíbené autory jistě znáte a nemusíme se zdržovat jejich představováním. Nakonec padla volba na Miroslava Žambocha. Jen jsem pro tentokrát nechtěl sáhnout po těch nejznámějších hrdinech jako jsou Koniáš nebo Bakly. Tahle povídková sbírka je příjemná alternativa. Navíc si v ní každý najde to svoje. Fantasy a scifi povídky jsou doplněné o pěkné ilustrace Jana Patrika Krásného. Nevzpomenu si kolikrát jsem jí četl, ale minimálně dvakrát určitě. Což mi připomíná, že si zas brzo musím dát re-reading. Mimochodem vpravo je poslední ilustrace z knihy, na které je Miroslav Žamboch.

A jakou knížku můžete číst stále dokola vy?


Komentáře

  1. Anna je super, už se těším na Lolu :) čeká na mě na poličce :))

    OdpovědětVymazat
  2. Annu jsem ještě nečetla, pořád si nejsem jistá jestli se mi bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sakra, už sa k tomu Polibku musím dostať! Naposledy som si ho aj s Lolou vypýtala od Albatrosu a už sa neviem dočkať, kedy ich budem mať ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio