Třicetidenní knihobraní #12



Třicetidenní knihobraní je projekt, který vymyslela VeEee a k úvodnímu příspěvku se přihlásilo již 60 blogů. Projekt probíhá až do konce měsíce června a je připraveno patnáct témat. Na každé téma jsou tedy dva dny. To by bylo asi všechno a můžeme se pustit do dnešního úkolu.


Kniha s nejhezčí obálkou
tohle možná bude těžké, ale najděte ve vaší knihovničce knihu, která má podle vás tu nejhezčí obálku.

Hanča
Divergence
Dlouho jsem přemýšlela, kterou knížku dám jako tu nejhezčí. Samozřejmostí byl výběr knih od CooBoo, protože jejich obálky jsou opravdu moc pěkné. Přemýšlela jsem i nad sérií Drahokamy, ale nakonec jsem vybrala tuhle knížku. No není to ohnivé oko prostě nádherné?

Martin
Kolo času 3: Drak znovuzrozený
Ono se snadno řekne vybrat jednu nejhezčí obálku ze všech, ale hůř se to provádí. Na tohle místo se třeba tlačila Wetemaa: Koruna Élladu. Ale tu už znáte a navíc tahle je taky nádherná. Modrá je moje oblíbená barva a v kombinaci s tou malbou... Knížka je celá luxusně upravená ať už mluvíme o pevné vazbě, mapě nebo začátcích kapitol. 

A jaké je vaše knížka s nejhezčí obálkou?


Komentáře

  1. No vidíš, obálku Divergence jsem viděla nejmíň tisíckrát a sakra nikdy jsem v tom "obrazci" neviděla ohnivé oko! :-D Ale jo, Divergence je pěkná. Ona i Rezistence se povedla ;-) U Kola času se mi líbí to označení kapitoly a ta mapka vypadá taky dobře :-) Já snad žádnou knihu s mapkou ani nemám, safra :-/ :-D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Ta, která tančí s draky - Lucinda Hare

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø