Třicetidenní knihobraní #11



Třicetidenní knihobraní je projekt, který vymyslela VeEee a k úvodnímu příspěvku se přihlásilo již 60 blogů. Projekt probíhá až do konce měsíce června a je připraveno patnáct témat. Na každé téma jsou tedy dva dny. To by bylo asi všechno a můžeme se pustit do dnešního úkolu.

Nejnovější přírůstek v knihovničce
jsme knihomolové, takže si kupujeme knihy. Jaký je váš nejnovější přírůstek v knihovně. Pokud jste si jich najednou koupili víc, platí ten, který je na účtence jako poslední :D. PS: nemusíte si nutně v tyto dny kupovat knihy, pokud byl váš poslední nákup v prosinci minulého roku, platí i tato kniha.


Hanča
Ve službách nuly 7
Naposledy jsem se rozhodla doplnit si mangu Ve službách nuly. Doma jsem měla první tři, které už jsem dřív četla. Teď už mám ale celou sérii, tak se do ní pustím od začátku. A opět zkouknu anime, které je podle toho natočeno. Moc se těším, protože tuhle mangu jsem si zamilovala na první pohled.


Martin
Žoldnéři fantasie - Knížata páry a ducha
Bohužel se mi na fotce opět odráží blesk, ale je opravdu parádní. Vedle je ilustrace od Janiny Strnadové, ale ilustrátorů v této sbírce je víc. Knížku jsem si pořídil při posledním nákupu u nakladatelství Straky na vrbě. Pokud se chcete podívat i na ostatní knížky z tohoto nákupu, podívejte se na zatím poslední Knižní chvilky. Zatím jsem jí ještě nečetl, ale brzo se na ní chystám.


A jaký je váš nejnovější přírůstek v knihovničce?


Komentáře

  1. Jé, ráda vidím i další anime/manga nadšence :-) Ve službách nuly jsem neviděla a vlastně ani nečetla. Ale když se ti líbí, tak si ji možná taky koupím ;-) Musím rozšiřovat svoje manga-sbírky, že ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. tak ani jedno neznám.. mangu zatím nečtu.. nějak jsem neměla šanci se k ní nějak doustat.. a žoldnéři fantazie mají krásnou ilustraci.. =)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kostičas - Samantha Shannonová

Fan překlady knih

Letní host - Alison Andersonová

Měsíční chvástačka 1/2

Saturnin - Zdeněk Jirotka