Seriálové zápisky #4

Nová série seriálových článků, ke které mě inspiroval projekt Seriálový šílenec od Spirita. Já (případně Hanča) tu budu psát o tom co jsem za týden viděl, bude se tedy jednat o takový Týden se seriálem.

Vikings
1. série (9 epizod)

 Hodnocení na SerialZone.cz

Máte rádi když se seriál zakládá na nějakých historických reáliích? Pak by se vám mohl líbit devítidílný seriál Vikings. Byl jsem na něj hodně zvědavý a teď už můžu klidně napsat, že rozhodně nejsem zklamaný a Vikings doporučuji i vám. Příběh se soustředí na postavu Ragnara Lothbroka, jeho bratra Rolla, ženy Lagerthy a dalších. Už teď je jasné, že se dočkáme i druhé série, která bude mít deset dílů. 

Pokud by vás zajímal nějaký další historický seriál tak se určitě podívejte na Řím. Jinak jsem v Pevnosti četl doporučení na knihy od Tima Severina Vikingové: Pod ochranou pohanského boha, Zlověstné proroctví a Králův muž. Sám bych si je určitě někdy rád přečetl.

A na co budu koukat dál? Pravděpodobně se pustím do animovaného seriálu Star Wars: Klonové války. Znáte někdo? Co na seriál říkáte?


Komentáře

  1. Taky sleduji, jsem již už osmého dílu a jsem čím dál zvědavější na závěr. Mají to hodně dobře udělané. Pokud má rád historické seriály, tak je dobrý o rodině Kennedyů, potom panství Downton, Tudorovci a Spartacus, ale to jen ta první série, pak to šlo trochu z kopce. Potom mě zaujalo Bratrstvo neohrožených, což je z konce druhé světové války.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, a ta úvodní písnička se mi hrozně líbí. Spartaca jsem viděl necelou první sezónu, určitě se k tomu musím vrátit a dokoukat i ty nové. Díky, na Bratrstvo neohrožených jsem trochu pozapomněl - kouknu na to.

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio