Pětistovka je jen číslo #0


Pětistovka je jen číslo nazvala Laurdes svůj nový prázdninový projekt, který uspořádala na svém blogu pro sebe a své čtenáře. Zjistila totiž, že má plno knížek velkého stránkového objemu. Já jsem se podíval do své knihovničky a...a zjistil jsem to samé.


Tímto vás tedy vítám u svého nultého úvodního, příspěvku a asi se rovnou pustím do informování o tom, jak to na blogu bude.

Jelikož se jedná o prázdninový projekt, určená doba je od 1.7. do 31.8. Protože prázdniny už nemám, tak jsem zvědavý, jak se mi bude dařit. Na druhou stranu se nehodlám stresovat a četbu si prostě chci užívat. Nebudu slibovat recenze ke každé knize, kterou přečtu, ale mám v plánu psát články jak postupuji ve čtení. V těch se určitě nějaký názor na knihu dozvíte. 

Když už jsem u těch knih... Seznam zveřejňovat nebudu ať se máte na co těšit a jste překvapení. Asi budou i nějaké fotky. Roxanne vytvořila pro projekt banner a obrázky pro čtecí progres. Postupně je tedy budu v článcích uveřejňovat podle toho, kolik knih budu mít přečtených. Je jich připravených pro 10x500 stran, ale tolik jich určitě ani nestihnu. 

Takže to by bylo na úvod všechno, další týden se můžete těšit na první aktualizační článek.


Komentáře

  1. Tak jsem teda zvědavá co přečteš :-) Určitě budu sledovat tvůj progres.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kostičas - Samantha Shannonová

Krysař - Viktor Dyk

Fan překlady knih

Letní host - Alison Andersonová

Měsíční chvástačka 1/2

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla - C.D. Payne