On my wishlist #59



Je tu další díl meme z dílny Book Chick City. Každou sobotu sem dáme každý jednu knížku, kterou bychom chtěli zařadit do své knihovničky. Protentokrát jsme vybrali tyhle:

Hanča
Hra se lvem
Už se moc těším na druhý díl série o detektivu Johnu Coreym, kterého jsem si oblíbila. Jeho sarkasmus je naprosto skvělý. Ostrov Antrax byla naprosto skvělá detektivka nabitá akcí a proto mě Hra se lvem opravdu láká. Jen doufám, že bude zase tak pěkná obálka jako u Antraxu, protože tahle je opravdu hrozná.



Martin
Gantz 1
Pro dnešek jsem si vybral první díl manga série, který po prázdninách začne vycházet u nakladatelství Crew. Musím říct, že se na to neskutečně těším a doufám, že mě série nezklame. Kei Kuruno umře, když se snaží zachránit bezdomovce před jedoucím metrem. Tím se dostane do místnosti s černou koulí a další řadou lidí, s kterými musí bojovat proti různým mimozemšťanům.



A co si chcete pořídit vy?


Komentáře

  1. Když Crew ohlásila, že chystanou novou mangou je Gantz, byla jsem překvapená. A když jsem si pak prohlédla tu směsici obrázků, která nás měla nalákat, neměla jsem slov! :-D Tahle manga bude opravdu pro kluky ;-) Děj zní víc než zajímavě, ale ty latexový oblečky a ženský, co drasticky postrádají kusy oblečení... :-D Uvidíme, jestli mi na podzim přibude do knihovničky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Na Gantz se taky moc těším! Sice jsem naivně čekal One Piece (když už vydávají Naruta i Bleach), ale co... toto taky vypadá úžasně!
    Jen mě opět překvapil počet volume... To než zas zkompletuju! Vždyť už teď mi chybí nějaké dvě volume Death Note! :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že One Piece zas až tolik nečtu,(a nesleduji ani anime) ale jsem rád, že bude Gantz. Souhlasím, že ten počet volume je dost vysoký - to je snad jediné co mě odrazuje. Uvidím po prvním dílu - tem si koupím určitě.

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio