Měsíční chvástačka - květen 2013


Je tady konec dalšího měsíce a s ním nová chvástačka. Tentorát nebude ve formě videa, protože světelné podmínky tomu nedovolují. Doufám, že i tak se Vám bude článek líbit a rádi se podíváte na naše koupené knížky a recenzní výtisky.

Podívejte se na fotky:
Hanča
koupené


 

recenzní výtisky





Martin
koupené







recenzní výtisky






Recenzní výtisky od nakladatelství Moba. Recenze budou publikované jak na blogu tak i na stránce Databáze knih. Spravedlnost má spoždení (Martin) a Kdo chce zabít Jane Eyrovou? (Hanča).




A co nového u vás?


Komentáře

  1. Mráz na mě čeká taky, jak RC od Fragmentu. Každopádně - ten Půlměsíční trůn, stojí to za to? Pořád nad tím uvažuji, ale nejsem si jistý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně záleží na tom co od toho očekáváš. Jestli pořádnou akci, tak té tam až tolik není (něco na začátku a pak až na konci). Na druhou stranu je knížka originální ať už prostředím nebo výběrem hlavních postav. Asi jsem ti moc nepomohl..nakonec je asi nejlepší udělat si na to svůj názor.

      Vymazat
  2. stoprocentne stoji za to :) je to uplne neco jineho nez co se ted bezne vydava :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná hromádka :) Obálka k Půlměsíčnímu trůnu vypadá moc hezky :) A je tady spousta knih, které bych si ráda někdy pořídila :D Ach jo, nemám ráda finanční krizi.

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodně zajímavé knihy, ale žádnou se nechystám číst.. možná Až do ochraptění, ale to ještě uvidím :)..

    OdpovědětVymazat
  5. Závidím Hru o trůny... :D Já mám rovněž finanční krizi, takže tenhle měsíc nepřibylo nic. Ale jestli v srpnu úspěšně odstátnicuju, koupím si všechny díly Písně ledu a ohně... :) to je motivace! :)
    Jinak Ztracený symbol jsem četla a přišla mi to zatím jako nejslabší Brownova knížka... Ale i tak byla lepší než průměr. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti budeme s Hančou držet pěsti ať všechno dopadne dobře. :)

      Vymazat
  6. Ten komiksový komplet Avengers vypadá zaujímavo! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Hra o trůny je poklad, už mám všech pět krásek v knihovničce. Jéé ultimátní komiksový komplet, taky všechna čísla, i když Wolverinův příběh trochu zklamal, jinak zbytek je víc než dobrý. Ztracený symbol je hodně dobrý, docela jsem zvědavá na Brownovu nejnovější knížku, ale než se k ní dostanu.
    Nicméně krásná sbírka knížek. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je paráda, já mám tři z nich. Jinak Ztracený symbol jsem ještě nečetl a Hanča se chystá na celou sérii od začátku. Díky. :)

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Bohové Olympu: Proroctví - Rick Riordan