Knižní chvilky #3


Dnes tu máme nový projekt, který vymyslela TerezZ. Knižní chvilky budou takový pravidelně nepravidelný příspěvek, který se tu bude objevovat jak to zrovna půjde. O příspěvky se budeme s Hančou střídat.

Dnes už třetí knižní chvilky! Takže co je nového? 14.6. jsem měl narozeniny a tak Hanča udělala chlebíčky a řezy s kiwi. Obojí bylo výborné, ale bohužel jsem to ani nestihl vyfotit a navíc to bylo především pro kolegy v práci. Překvapením bylo, že mi bratrova přítelkyně upekla dort. Ten už jsem naštěstí vyfotit stačil, i když po rozdělení s členy rodiny je ho jen půlka. Asi není potřeba dodávat, kolik mi to vlastně je....


O tom, že se nám podařilo navázat spolupráci s Knihcentrem už víte. Jako první recenzní výtisk si Hanča vzala Saturnina a její recenzi si můžete přečíst ZDE. Ve čtvrtek nám paní z Knihcentra poslal nový seznam a výběr byl opravdu slušný. Já jsem především zajásal nad knihami z nakladatelství Classic. Nakonec jsem si zvolil Lunapark.


Hanča opět vsadila na humornou notu a vybrala si Dámskou jízdu s Milanem.


V balíčku navíc byla dvojice záložek, které se rozhodně budou hodit. Ale teď se dostáváme k tomu hlavnímu. A tím je balíček od Strak na vrbě. Popravdě nejraději nakupuji přímo u tohoto nakladatelství, protože má úplně jiný přístup k zákazníkovi než klasický eshop prodej. Kromě různých slevových akcí mě potěšila nabídka, že je možné knihu nechat podepsat samotnou autorkou. To jinde nenajdete.




No není to nádhera? Konečně má Wetemaa pořádnou úpravu, kterou si zasluhuje. Jediné, co jsem ještě nevyfotil jsou ilustrace Petra Kopla. Osobně doufám, že se dočkáme i dříve vydaných knih v této nové úpravě. V balíčku ještě byla kniha Stín modrého býka, kterou jsem si dával do wishlistu a také Žoldnéři fantasie: Knížata páry a ducha.



Pro dnešek je toho myslím dost, musím si také něco nechat do chvástačky. Snad se vám dnešní příspěvek líbil.


Komentáře

  1. Doufám, že potom napíšeš dojmy z knížat. Já osobně jsem hlavně unešený z některých vnitřních ilustrací.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to mám v plánu. Snad se ke knížce brzo dostanu. A jinak s těmi ilustracemi můžu jen souhlasit.

      Vymazat
  2. Dodatočne všetko najlepšie prajem 8)

    OdpovědětVymazat
  3. Také se připojuji ke gratulacím - Všechno nejlepší Martine! ;-)
    A úprava Wetemay je opravdu úžasná. Navíc s podpisem! To se jen tak nevidí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc.
      Je to vážně paráda. Po sundání přebalu jsem opravdu nečekal, že i samotné desky budou takhle vyšperkované. A z podpisu mám samozřejmě radost.

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio