On my wishlist #56


Je tu další díl meme z dílny Book Chick City. Každou sobotu sem dáme každý jednu knížku, kterou bychom chtěli zařadit do své knihovničky. Protentokrát jsme vybrali tyhle:

Hanča:
Legenda
Dlouho jsem odolávala tomu, abych se s tuto nádhernou obálku zařadila do své knihovničky, ale nakonec asi podlehnu. Nečetla jsem jedinou zápornou recenzi, navíc anotace vypadá opravdu zajímavě a v neposlední řadě fakt skvělá obálka. Zamilovala jsem si ji na první pohled.



Martin:
Žoldnéři fantasie - Knížata páry a ducha
Předchozí Žoldnéře fantasie ani Drakobijce jsem si nekupoval. Když už tak třeba povídkový sborník Howardova hrdiny, tedy Conana. Ale tentokrát nemůžu odolat a to částečně díky obálce a částečně kvůli zaměření na steampunk. Asi polovina knihy se sice držela klasičtější fantasy (a dostane se i na rozkládající se zombíky), ale jinak sborníku vévodí steampunk. Sám jsem na povídky dost zvědavý a snad se od jednoho z autorů dočkáme později i samostatné steampunkové knihy.


 A co si chcete pořídit vy??


Komentáře

  1. Legendu by som si tiež rada prečítala ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Legenda ma neláka a takýmto sborníkom vôbec neverím a nedokážem uznať ich kvalitu. Dosť ma to na mne štve...xD
    Hmm, ja osobne by som chcela prečítať knižku Nespavost a ešte by sa hodil Vojnový kôň + hocijaká dobrá fantasy kniha. :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tvůj názor a určitě ti to nebudu rozmlouvat. :) Na druhou stranu si myslím, že je to docela škoda a ochuzuješ se tím o zajímavé příběhy.

      Vymazat
  3. Nad Legendou taky dlouho přemýšlím a né a né se rozhodnout, jestli ji v tom regále při dalším náletu na knihkupectví vzít nebo nechat ležet? :-D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Ta, která tančí s draky - Lucinda Hare

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø