Knižní chvilky #2


Dnes tu máme nový projekt, který vymyslela TerezZ. Knižní chvilky budou takový pravidelně nepravidelný příspěvek, který se tu bude objevovat jak to zrovna půjde. O příspěvky se budeme s Hančou střídat.

Máme tu další knižní chvilky. Včera jsme si dali jedenáctikilometrový pochod po krásném okolí našeho městečka. Na trase bylo několik kontrol, které bylo nutno projít a na každé výletník dostal razítko. Celkem bylo šest stanovišť (pro malé děti byl připraven i nějaký ten úkol jako střelba lukem). My dospělí jsme si užili "pouze" stoupání do prudkého kopce a několikrát i brodění přes potok. :D V cíli jsme pak dostali diplom. Bylo to moc fajn a určitě si to zas zopakujeme. Dneska a zítra máme volno a tak jsme si naordinovali odpočinek a využíváme volného času. Protože bylo moc pěkné počasí, tak jsme si s knížkou sedli na zahrádku a hřáli jsme se na sluníčku. Všechno kolem nás krásně kvetlo a vonělo a čtení šlo skoro samo.


A tak jsme četli a pak maličko pracovali, aby se neřeklo :-). Dvakrát lehce sprchlo tak jsme se šli schovat, ale naštěstí to byla jen lehká přeháňka. Teď už je zase krásně, ale už jsme zůstali doma, abychom se s Vámi mohli podělit o tu nádheru. 

A co vy? Jak jste strávili dnešní den?


Komentáře

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Ta, která tančí s draky - Lucinda Hare

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø