Posuď knihu podle obalu #9


Tohle meme vymyslela Siky z Knižního doupěte. Každou středu budeme publikovat článek, který bude obsahovat knížku, kterou právě čteme.

Teď jsme sice na nějaký čas vynechali, ale snad se nám povede navázat tam, kde jsme přestali a už tolik nevynechávat :-).

Název knihy: Věk magie - Čas zkázy

Autor: Bernd Perplies

Anotace:
Rovnováha magie byla narušena. Svět nyní stojí nepatrný krok před záhubou... 
Mladý novinář Jonathan byl proti své vůli vtažen do konfliktu dvou frakcí mocných kouzelníků a musí bojovat za svou záchranu. Události jsou natolik znepokojující, že svou pozornost k Londýnu obrací i svatá inkvizice v Římě. Prazdroj magie v troskách Atlandidy musí být uzavřen. Podaří se závod s časem vyhrát a odvrátit tak jistý konec lidstva?


Můj názor:
Obálka se mi opravdu líbí. Už první díl byl úžasný a tahle je také skvělá.  Navíc se mi líbí pečeť, která je pod nápisem Věk magie. Pečeť se skládá ze tří částí a u každého dílu jedna přibude. Příště už bude celá :-). Vypadá to moc pěkně. Celkově přebal vypadá jako knížka z 19. století. Krásný font, úžasné nákresy a ohraničení, na kterém jsou magické odznáčky a vazba ze starých uzamykatelných knih. A kniha má také moc pěkný hřbet, který se moc hezky vyjímá v poličce. Na řekněte, není to paráda? Škoda, že nemůžete vidět, jak jsou desky úžasné i zevnitř. Mapa Evropy a Londýna a navíc ty úžasné klopy. Ale to už není přehledem hodnocení. Mě se obálka prostě zdá úžasná a jsem ráda, že může zdobit mojí knihovničku.

A co si myslíte vy??



Komentáře

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kostičas - Samantha Shannonová

Měsíční chvástačka 1/2

Letní host - Alison Andersonová

Poutník, čarodějnice a červ - Christopher Paolini

Asfalt - Štěpán Kopřiva