On my wishlist #51


Je tu další díl meme z dílny Book Chick City. Každou sobotu sem dáme každý jednu knížku, kterou bychom chtěli zařadit do své knihovničky. Protentokrát jsme vybrali tyhle:
Hanča
Předurčena do hrobu
Čtvrtý díl série Noční lovci by měl letos vyjít. Tuhle sérii jsem si opravdu oblíbila. Na goodreads je naplánovaných 9 dílů, tak uvidíme, jestli se dočkám konce :-). Musím se přiznat, třetí díl jsem zatím ještě nečetla, ale už se na něj těším. A do té doby, než vyjde tenhle, tak to určitě stihnu. 



Martin
Lhář 1
V posledních letech jsou knihy podle mytologie dost populární, že? A tak přišel na řadu i severský bůh Loki. Hlavní hrdina je tedy cynický bůh klamu, který pracuje pro anděly. Zní to dost zajímavě a myslím, že je na co se těšit. Celkem má série čtyři knihy, které u nás vydalo nakladatelství Triton a v elektronické podobě Palmknihy.


A co byste si přáli vy??


Komentáře

  1. na předurčena do hrobu se hodně těším, i když třetí díl byl slabší.. tak stejně si tenhle díl pořídím, už jenom abych doma neměla nerozdělanou sérii.. :D

    a lhář vypadá docela dost dobře.. =)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som čítala zatiaľ len 1. diel Nočných lovcoch a bolo to úplne super, takže sa moc teším, že je aspoň po česky vydávaná táto séria 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se to také líbilo. Už se těším, až se pustím do třetího dílu :-)

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Ta, která tančí s draky - Lucinda Hare

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø