Největší potvory



Toto meme má na svědomí Luu a u nás na blogu bude vždy ve čtvrtek. Pokaždé bude nějaké dané téma a na to společně vypíšeme seznam deseti bodů.

Největší potvory 






1. Poison Ivy
Nejdřív tu máme jednu komiksovou záporačku. V tomto komiksu ovládá Supermana díky polibku. Ale to by do toho nesměl mluvit Batman... 







2. paní Dao
Tlustá číňanka, pro kterou pracují Van Vren a Wries. Plují na lodi kam také přivezou Tobiáše a často ho mučí pomocí stříbra. A jelikož je Tobiáš upír... 








3. Bellatrix Lestrangeová
 
Známá postava, kterou jistě netřeba dlouze představovat. Je hodně krutá, a to nejen proto, že používala zakázanou kletbu Cruciatus na rodiče Nevilla Longbottoma. Kromě toho je taky vražedkyně. Její místo v tomhle seznamu je tedy oprávněné. 







4. prezidentka Coinová 
Nebudu spoilerovat, i když Hunger games už určitě máte přečtené. Zkrátka tahle ženská se sice tváří jakože vládne tvrdou rukou aby vše fungovalo, ale to co provedla na konci se nedá označit jinak než jako zvěrstvo. 








5.Dolores Umbridgeová 
A opět jedna postava z Harryho Pottera - tentokrát jsem se tomu nevyhnul. A i tentokrát je to myslím bez debat. Kdo by si nevzpomněl na Harryho tělesný trest.









6. Erra

Ošklivá tetička ze čtvrtého dílu série o Kate Daniels. Řekněme si na rovinu, kdo by chtěl tetu, která umí roznášet smrtelné nákazy a pobíjet národy. 










7. Rebecca
Nebo vlastně Rebeccy. Jsou to zrádný styxská dvojčata, která Willovi ztrpčují život. Jsou to opravdu hrozné potvory a jsou schopné snad úplně všeho.











8. Irina
Projeví se jako hrozná mrcha, když "práskne" malou Renesmee, protože ji vidí jako tzv. Nesmrtelné dítě. Sice nakonec vše uzná jako nedorozumění, ale stejně je to pěkná potvora. Málem začala válku a to hodný lidi nedělaj.










9. Jeanine Matthews
Jeanine vede frakci Sečtělých hlavně kvůli svému vysokému IQ. Je to dost velká potvora, protože vyvine sérum, které ovládá mysl. Prostě ukázková mrcha - tahle tu válku opravdu začala.








10. Paní Coulterová
Další mrcha par-excellence. No řekněte, jaký normální člověk dokáže bezstarostně opustit vlastní dítě a pak ještě mučit další děti tím, že jim bere jejich kamarády. Nemám jí ráda.



Co Váš názor? Koho nemáte rádi?


Komentáře

  1. Dolores Umbridgeová je naprosto úžasná postava. Nemám ji ráda, ale byla popsána výborně. Růžová a koťátka! :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny sem sedí, ale pokud jste četli poslední díl Jeho šerých hmot, tak víte, že Coulterová zas taková mrcha nebyla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že už je to docela dlouho, co jsem knížku četla, ale nějak si neuvědomuji scénu, kde by udělala něco dobrého pro ostatní a nejen pro sebe. Ale jak říkám, četla jsem to před docela dlouhou dobou a asi se na to budu muset znova podívat :-)

      Vymazat
  3. Milujem Bellatrix, milujem!!! A jej filmová predstaviteľka je absolútne úžasná!!! 8) Moja srdcovka v zloduchoch 8P

    OdpovědětVymazat
  4. Bellatrix mám napriek všetkému rada... asi za to môže aj Helena Bohnam Carter, ktorá je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Rebecca je skvělá potvora :D, ale nejlepší je Bellatrix a Helena ji zahrála naprosto skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  6. Souhlasím!! :D Bellatrix je taková mrcha, až jsem si ji docela oblíbila. Jenoznačně díky své povaze vystupuje z příběhu. :D Prezidentka Coinová mi leze na nervy, jen si na ni vzpomenu. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Dolores nesnaším....hlavně ve filmu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Souhlasím, Dolores, Belatrix a Jeanine Matthewsová jsou opravdu velký mrchy :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio