Seriálové zápisky #2



Nová série seriálových článků, ke které mě inspiroval projekt Seriálový šílenec od Spirita. Já (případně Hanča) tu budu psát o tom co jsem za týden viděl, bude se tedy jednat o takový Týden se seriálem.


Než začnu se samotným seriálem, chtěl bych poděkovat všem, kteří se zapojili pod minulým článkem do komentování. Jsem rád, že vás to baví. Mám tedy díky vám několik seriálů, na které se plánuji podívat - Pomsta, Ringer a Once Upon a Time. Ale k tomu můžete přidat i nějaké další kousky, ty ovšem zatím neprozradím, ať se můžete těšit. Jinak, jak vidíte, od minulého článku rozhodně neutekl jenom týden, ale nějak jsem ty seriály nestíhal.

Hodnocení na SerialZone.cz


THE BOOK CLUB
Opět jde o webový seriál, který zaujme nás čtenáře už svým názvem. Čas epizody je 7 minut a je celkem 6 dílů. Obecně se seriál řadí do kategorie akční komedie, ale později se dostanu k tomu, že se řadí i jinam.

1. Dopisy draka
2. Nepřátelé státu
3. Špinavé práce
4. Chata
5. a 6. Válečník čte dál

Takže jak jsem to myslel s tím dalším řazením? Zatímco druhý a třetí díl jsou špionážní thriller tak čtvrtý je horor. Tahákem by pro vás taky mohl být jeden z herců, Danny Pudi ze seriálu Zpátky do školy, který můžete sledovat na TV Smíchov. A když už jsem to nakousl tak v posledních dvou epizodách se ukáže Gillian Jacobs, která ve Zpátky do školy hraje Brittu. 

U tohohle seriálu se určitě pobavíte a u Chaty se navíc budete ještě bát. Vážně povedený webseriál, u kterého bych bral i další pokračování. Ninjové, tajná nahrávka, chata se jedním nečekaným bonusem a na závěr souboje knižních klubů. Snad jsem vás tím dostatečně nalákal.

Co teď sledujete vy? Kouknete na The Book Club?



Komentáře

  1. The Book Club je super! Sice jsem zatím viděl pouze dvě epizody, ale hned po první mě webseriál zaujal. Dostal jsem se k němu skrze videacesky.cz, kde se dá zkouknout.

    I já budu mezi těmi, kteří doporučí Once Upon a Time, nádherný seriál :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kostičas - Samantha Shannonová

Fan překlady knih

Letní host - Alison Andersonová

Mezinárodní den mužů

Měsíční chvástačka 1/2

Saturnin - Zdeněk Jirotka