Měsíční chvástačka - listopad


A je za námi předposlední měsíc roku a s koncem listopadu přichází i letošní předposlední měsíční chvástačka. Ukážeme Vám knížky, které jsme si koupili, které jsme dostali ke zrecenzování a Martin dokonce i vyhrál. Máme velkou radost. Video asi bude trošku tmavé, takže Vám knížky vyfotíme, abyste se mohli pokochat. Tentokrát jsme dodrželi předsevzetí a opravdu jsme si toho nekoupili tolik, jako minule. 


A nyní fotky:

Vyhrané knížky


Koupené knížky


Recenzní knížky


Doufáme, že chvástačka se Vám líbila a rádi se podíváme, co jste si pořídili vy :-).


Komentáře

  1. ..Super knihy..:) Některé z nich jsem si taky pořídila..:) Loviště mám taky, ale dostanu ho až k vánocům jakoby..ale koukám, že tu máš i Okřídlené duše..Ta duchařina se mi moc líbila..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Okřídlenou duši jsem právě dočetl -recenze bude brzo.

      Vymazat
  2. Další parádní chvástačka! Už jste asi zbyli jediní, kdo je opravdu točí na konce měsíce. :D

    Jinak, co se knih týká, zase jste si pořídili dobré kousky. Chtěl bych se zeptat Martina, jestli před čtením série Alfa a Omega musím číst i tu předešlou sérii, protože ta mě popravdě moc neláká, tudíž bych ji asi nečetl?
    Bohové Olympu taky závidím, ke mě teprve putuje 3. díl Percyho, ale do konce ledna už bych chtěl mít celou série dočtenou a vrhnout se na tuto.

    A co si pořídil já? No, tento měsíc jsem celkem utrácel, protože celá moje knihovna už byla skoro dočtená. :D Největší radost mám z Prohnaného a Proklatého, na kterého jste mě taky nalákali recenzí, Železnou dceru, Zlatou Lilii, RC od Fortuny Dědička a Kacíř a Čarodějka, RC od Knihcentra Sirotčinec slečny Peregrinové, komiks Černá Díra (za které jsem moc rád) a tak dál. Fotky jsou na mém fb, kdybych se víc rozepsal, tak už byste ten komentář nečetli ani vy! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sérii Alfa a Omega můžeš klidně číst bez znalosti série o Mercy Thompson. Bohy Olympu dnes začínám číst tak jsem zvědavý, ale určitě to bude pěkné.

      Tak to je bezva, já budu mít Proklatého snad už začátkem příštího týdne. Kacíř a čarodějka mě taky dost zajímá - snad si jí přečtu.

      Vymazat
  3. Krásné přírůstky :)
    Na knížku Mezi láskou a smrtí si brousím zuby už taky pěkně dlouho.. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio