Autorské šílenství - Stephen King


Nový projekt blogu Wolf Draven's Dream Bookshelves, který je inspirovaný Nakladatelským maratonem. Postupně Vám představíme autory od kterých máme dvě a více knížek (což v dnešní době sérií nebude problém).

Dnes je na řadě mistr hororu, samotný Stephen King. Nejdříve psal pod pseudonymem Richard Bachman a knihy z tohoto období se trochu vymykají klasickým příběhům, které od něj známe. Na první fotce je sedmidílná série Temná věž složená z dílů Pistolník, Tři vyvolení, Pustiny, Čaroděj a sklo, Vlci z Cally, Zpěv Suzannah a Temná věž.


Nezbytné věci, To, Carrie a Řbitov zvířátek. Poslední je Blaze, psaný pod pseudonymem a také je to jediná knížka z naší sbírky, kterou jsem ještě nečetl. Na svojí obhajobu můžu napsat, že jí mám od srpna.



A jaké knížky od Stephena Kinga máte doma vy? Jaká je vaše nejoblíbenější?



Komentáře

  1. No, takže to vezmeme postupně. TO, Carrie, Osvícení, Řbitov zviřátek, Blaze, Zhubni, Cujo, Temná půle, Stephen King jde do kina, Černočerná tma. :-) Plus k Vánocům přislíbeno On writing a ještě pár dalších, o kterých mi samozřejmě Ježíšek neřekl :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Taky pěkná sbírka krále hororu! :) Skoro jak ta moje! :)

    OdpovědětVymazat
  3. týjo.. tak to je pěkná sbírka od S. Kinga.. Já mám doma jen Nezbytné věci a to jsem ani nečetla :D... Ale chtěla bych si koupit Dlouhý pochod, anotace zní hrozně zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  4. My doma máme jen Prokletí Salemu :)) ale třeba by mě hodně zajímala kniha Běž o život :)

    OdpovědětVymazat
  5. V knihovně zatím pouze To, ve čtečce snad všechny co jdou jakkoliv sehnat. Rozhodně budu dokupovat do knihovny! Jinak od Kinga mám hrozně rád Žhářku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsem si delší dobu nic nového domů nekoupil, ale určitě si ty nejlepší kousky doplním.

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio