Týden s knížkou 15

Utíká to, utíká. Patnáctý týden s knížkou nám zaklepal na vrátka a my jsme ho moc rádi vpustili na náš blog.

Tentokrát se podíváme do "polepšovny" pro kouzelné bytosti, trochu si skočíme v čase, na rok se přestěhujeme do Paříže, s Cat nakopeme pár upírů a najdeme bájnou Atlantidu. Seznámíme se s rudým pekelníkem, opět budeme cestovat časem, s Vee zjistíme, co vidí vrah a nakonec přijde Zaklínač.



Jinak jsem se docela rozpovídala o hrdinech knih. Neberte to jako útok na svalnaté krasavce, kteří se ničeho nebojí. Je to dobré, když víte, že se hrdina ničeho nezalekne a všechno dopadne k jeho spokojenosti. Jen mi přišlo osvěžující, že Étienne měl trošku křivé přední zuby, neměl zrovna metr devadesát a bál se výšek. Prostě skvělé, že byl pěkný a všem se líbil, protože byl fajn a ne proto, že byl naprosto neodolatelný a měl svaly z ocele. Nezlobte se na mě, ale tahle to vnímám já.


Komentáře

  1. Miluju Vaše Týdny s Knížkou! Vždycky se nemůžu dočkat neděle, až si pustím další Vaše video! :)

    Na Zaklínače se chystám, protože kdysi dávno jsem ho měl půjčený z knihovny, ale už vůbec nevím o čem byl (a taky se mi líbí ty nové obálky :D)
    Ta Martinova druhá kniha mě sice ani trochu neláká, ale taky rád čtu mangy a dívám se na anime (sice už ho moc nestíhám kvůli US seriálům, kterých sleduju mraky - ale pár anime mám pořád v PC schované a někdy se kouknu :D)
    A Hellboye si taky plánuju, co možná nejdřív koupit, ale já prostě nemám rád Comics Centrum - mám od něho jen Zámek a Klíč (v hardbacku samozřejmě :D) a po informaci, že další díly nebudou a nakonec, že teda budou, ale nejdřív až příští rok mě neštvali a jejich produkty jsou mimo mě - stejně pořád jen vydávají Vránu. :DD

    Hex Hall jsem četl jen jedničku a už tady se mi zdál ten humor až nucený - proto získala ode mě jen 3 hvězdy. 2 díl mám doma, ale vůbec se mi do něho nechce...
    Polibek pro Annu jsem četl, protože celkem dost zahraničních booktuberů si ji vychvalovali - a mě se líbila, i přesto, že něco takového normálně nečtu.
    A Bájná Pečet - Věk Magie? Mě to nesmírně láká - i tou anotací! A teď když jsem ji viděl ve videu - ona má klopty? WOW! Tu si taky musím od Fragmentu vyžádat k recenzi! Takové paperbacky mám rád! A navíc ty mapy - áá! Chci ji hned teď!

    (Sakra, to je dlouhý komentář! xD)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je pořádný komentář! Ale popořadě. Díky, moc nás těší, že se ti naše videa líbí.
    Ty nové obálky paperbackového vydání Zaklínače jsou vážně hezké. Já si jen musím dokoupit ty další. Od Vládců času jsem čekal víc, ale nebylo to ono.

    Já s Comics Centrem žádné problémy nemám. Vránu už doma mám a tak si to nové vydání kupovat nechci. Jinak se mi z jejich nabídky ještě láká třeba Conan nebo Koralína.
    Bájnou pečeť si chci taky přečíst.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Na půl cesty do hrobu - Jeaniene Frost

Mariňáci - Robert Fabian

Aktuality 18. týdne: Jeho temné esence

Poutník, čarodějnice a červ - Christopher Paolini

Ve stínu slunce - Jakub Mařík

Asfalt - Štěpán Kopřiva