On my wishlist # 22


Je tu další díl meme z dílny Book Chick City. Každou sobotu sem dáme každý jednu knížku, kterou bychom chtěli zařadit do své knihovničky. Protentokrát jsme vybrali tyhle:
Hanča:
Espressologie
Tohle je snad poprvé, co sem dávám knížku, která teprve vyjde. Tato romantika vyjde 1. října u nakladatelství CooBoo. Zaujala mě anotace, zní to opravdu zajímavě. A navíc CooBoo je takovou zárukou kvalitních knížek.

zdroj: www.cooboo.cz

Martin:
Demonata
Zatím jsem četl první díl této série. Měl jsem ho je půjčený, ale rád bych si ho pořídil i do knihovničky. CooBoo jich vydalo zatím pět a připravuje šestý. Nejvíce se mi líbí obálka prvního a pátého dílu, ale uvidíme, jaké budou další obálky. I když je to série především pro teenagery, obsahuje nechutnější scény, takže je vhodná především pro silnější povahy.

zdroj: www.cooboo.cz

Komentáře

  1. Espressologie vypadá jako úžasná kniha..:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký výběr.. Mě se taky líbí obálky Demonat.. vždycky mě lákaly ke čtení knih.. nu doteď jsem žádnou nečetla :D.. ono je to spíše asi pro kluky, že? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pokud tě to zaujalo, tak si série určitě přečti. Nějaké škatulkování na klučičí a holčičí četbu neni nějak zázračné. Plno holek čte třeba sérii o Percy Jacksonovi což by se dalo brát jako klučičí série. A naopak zas někteří kluci čtou sérii Mercy Thompson.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio