30 day book challenge - Day 21


Day 21 - Oblíbená obrázková kniha z dětství
Podívejte se, co jsme vybrali protentokrát:

Hanča
Jako malá jsem měla nejraději leporela se zvířátky. Fauna ze dvora nebo ze zoo, to mi bylo jedno. Vzhledem k tomu, že už je to přes 10 let, tak Vám nemůžu dát přesný název ani obrázek. Takže jsem objevila obrázek nějakého leporela. snad to bude stačit. 

zdroj: cms.kmo.cz
Martin
Mojí nejoblíbenější knížkou z dětství je vedle klasických pohádek Lesní majáles od Tonyho Wolfa. Jak je vidět už z desek, jsou tam krásné ilustrace. Oblíbil jsem si třeba části o tom jak zvířátka dělala závody v luscích jako loďkách nebo jak postavili byty ve starém vykotlaném stromě.

zdroj: antikvariatolomouc.cz

Komentáře

  1. Jéé, Lesní majáles! :-) Tuhle jsem měla jako malá nejraději a i když jsem ji neměla hodně dlouho v ruce, ty lusky si pamatuju :-) A taky si vybavuju jednu knihu, myslím, že byla taky zelená, ale nemůžu si vzpomenout na název :-( Myslím si, že na obálce byl nějaký klučina, s takovým trochu smutným výrazem, který seděl na pařezu a nevím proč, ale mám dojem, že to byl kaštánek nebo nějaký jiný strom. A teď mi nedá spát, že si nemůžu vzpomenout, co to bylo za knížku :-/ :-) Tu jsem měla taky ráda :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kostičas - Samantha Shannonová

Fan překlady knih

Letní host - Alison Andersonová

Měsíční chvástačka 1/2

Saturnin - Zdeněk Jirotka