On my wishlist #12


Je tu další díl meme On my wishlist z blogu Book Chick City. Každou sobotu uveřejníme každý jednu knížku, kterou bychom rádi zařadili do své knihovničky. Protentokrát jsme vybrali tyto knížky: 

Hanča:
Rudá jako rubín (zdroj:cooboo.cz)
Vybrala jsem si tuhle knížku, protože ji všichni chválí, má pěknou obálku a četla jsem ukázku. Líbí se mi cestování časem.

Martin:
Erebos - Hra, která zabíjí (zdroj:fragment.cz)
Tahle knížka mě zaujala díky recenzím a anotaci. Protože sám rád hraju, líbí se mi to spojení hry a reality.



Komentáře

  1. Pžedevším na Aukro, potom na Sbazar (i když tam se něco objeví málokdy) a potom na Bazoš. A když chci nějakou knihu za dobrou senu, zadám si jednoduše prodám tu a tu. Skoro vždycky mi vyjede nějaký bazar s bezva cenou. A když přijdou knížky, opravdu na nich není poznat, že by je dotyčný četl. :) Jinak když jsem se mámy a táty na Draculu ptala, zrudla jsem, když mi řekli, že tu knížku nemáme ani na půdě - klasiky máma hodně, ten Dracula mě tedy překvapil. Tak jsem zase mrkla na Aukro a vykouklo na mě tohle vydání. :) Už se těším, až si ho přečtu a konečně budu moct posoudit, co je to pravý horor. A ano, Mery je opravdu skvělá. Jedna z nejlšpších. Jů! To jsem se zase rozepsala. :D Ale ještě bych ti chtěla napsat, že tě obdivuju díky tvému zájmu o četbu. Spousta kluků na to dnes kašle. Je hezké mezi bloggery vidět taky někoho jiného, než jsou holky. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kostičas - Samantha Shannonová

Měsíční chvástačka 1/2

Letní host - Alison Andersonová

Poutník, čarodějnice a červ - Christopher Paolini

Asfalt - Štěpán Kopřiva